Co ostatnio kupiliście?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Co ostatnio kupiliście?
Undeliverable shipment, bez podania dokładnego powodu.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Spróbowałem jeszcze raz tak samo, zobaczymy...
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Serio, czy się nabijasz?
Bo jeżeli serio, to ewidentnie masz w cholerę kasy i nie wiesz co z tym robić. Są tańsze i wcale nie gorsze sprzęty.
Bo jeżeli serio, to ewidentnie masz w cholerę kasy i nie wiesz co z tym robić. Są tańsze i wcale nie gorsze sprzęty.

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
W ub. roku chapnąłem dwa liny ... na kukurydzę 

A ja w tym czasie wróciłem do wzmaka Linnamuaddib_dw pisze:W ub. roku chapnąłem dwa liny ... na kukurydzę

Mam tylko dwa soundtracki w formacie Sacd

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Niech zgadnę Timeline i Great Train RobberyWurger pisze:A ja w tym czasie wróciłem do wzmaka Linnamuaddib_dw pisze:W ub. roku chapnąłem dwa liny ... na kukurydzęA teraz będzie cdik do kompletu i basta
![]()
Mam tylko dwa soundtracki w formacie SacdBędę wiec musiał zapytać sie kolegi Krzysia co taj jeszcze ciekawego z filmówki w sacd , bo pewnie ma spora półke z tymi wydaniami

Zgadza sie
Miałem kiedyś wydanie Star Treka - Nemesis na sacd,ale jak kupiłem japonczyka to go sprzedałem
A mam jeszcze Passion Petera Gabriela na sacd,ale nie słuchałem tej z płyty od paru lat więc będzie okazja to nadrobić

Miałem kiedyś wydanie Star Treka - Nemesis na sacd,ale jak kupiłem japonczyka to go sprzedałem

A mam jeszcze Passion Petera Gabriela na sacd,ale nie słuchałem tej z płyty od paru lat więc będzie okazja to nadrobić

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wurger pisze:Miałem kiedyś wydanie Star Treka - Nemesis na sacd,ale jak kupiłem japonczyka to go sprzedałem

http://www.varesesarabande.com/servlet/ ... rid/Detail
Misji też nie masz? Walało się w swoim czasie po MM-ach za grosze.A mam jeszcze Passion Petera Gabriela na sacd,ale nie słuchałem tej z płyty od paru lat więc będzie okazja to nadrobić
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Tak. Jakiś niby problem z adresem czy coś. Zamówiłem ponownie i już wszystko dobrze poszło.Paweł Stroiński pisze:Cofnął wam kiedykolwiek Amazon wysyłkę? Bo mi wycofali właśnie The Village i już zwrócili kasę.

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Serio, czy się nabijasz?
Bo jeżeli serio, to ewidentnie masz w cholerę kasy i nie wiesz co z tym robić. Są tańsze i wcale nie gorsze sprzęty

Ciekaw tylko jestem, czy Kolega Ghostek słuchał kiedykolwiek tego sprzętu, lub przynajmniej tej klasy odtwarzacza....
O ile dobrze policzyłem to SACDów mam 45 tytułów z tego soundtracki i muzyka filmowa 10
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
The Mission ; Timeline ; The Great Train Robbery ; Tales From Earthsea ; Round-Up (Telarc) ; Epic (Telarc) ; Top Gun ; A Beautiful Mind ; The Piano ; Jerry Goldsmith & London Symphony Orchestra- The Film Of (Telarc)