Chyba taką świnią nie był i dał szansę kolegomdziekan pisze:Gratulacje Bladu!!bladerunner pisze:http://www.lalalandrecords.com/Unstoppable.html
Klipy.
Kopie z autografami już niedostępne Panowie.
Wykupiłeś wszystkie kopie z autografami?
Harry Gregson-Williams - Unstoppable (16.11.2010)
- nadszyszkownik Kilkujadek
 - Nominowany do Emmy

- Nominowany do Emmy

- 
				bladerunner

może, dlatego, że strach kupować bo wszyscy spodziewają się złej muzy tylko dla hardfanów. Hm Pewnie połowa kupiła dla autografu a 49 osób na sprzedaż i jeden biedny bladu zostałAlthazan pisze:Trochę im zeszło... Ponad godzinę to dawno nie schodziły...bladerunner pisze:Kopie z autografami już niedostępne Panowie.
Nadszyszkownik udało się kupić ?
- 
				bladerunner

Jak bym nie miał co robić z pieniędzmi pewnie bym i wykupił 100 sztuk, ale nie wiem czy Lala nie ma jakiś wytycznych co do ilości zamawianych sztuk z autografami.dziekan pisze:Na tym forum tylko on tak naprawde wysoko ceni jego tworczosc,wiec bardzo bym sie cieszyl jakby wszystkim kolekcjonerom sprzątnal autograf sprzed nosabladerunner pisze:Chyba taką świnią nie był i dał szansę kolegom
 - Nominowany do Emmy

- Nominowany do Emmy

Jaki tam strach. Ja się z góry nie uprzedzam. Wszyscy trąbili jaki to Number 23 Gregsona jest do dupy, a ja go bardzo lubię. Zawsze włączam tą płytę, gdy robię lazanie i wychodzi zajebistabladerunner pisze:
może, dlatego, że strach kupować bo wszyscy spodziewają się złej muzy tylko dla hardfanów. Hm Pewnie połowa kupiła dla autografu a 49 osób na sprzedaż i jeden biedny bladu został.
- 
				bladerunner

Podoba mnie się bardzo motyw główny Number 23nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Jaki tam strach. Ja się z góry nie uprzedzam. Wszyscy trąbili jaki to Number 23 Gregsona jest do dupy, a ja go bardzo lubię. Zawsze włączam tą płytę, gdy robię lazanie i wychodzi zajebista
Wow również gratulacje, te kopie chyba jeszcze są z autografami !. Tomek pewnie też dorzucił do koszykanadszyszkownik Kilkujadek pisze: Jak nie, jak takDzisiaj miałem dzień dziecka i Morrisa nawet sobie dorzuciłem do koszyka.
Edit: też zeszły już.
- 
				bladerunner

Nie przesadzaj .Adam Krysiński pisze:bo die hard fani hgw istnieją tylko na fm - bladu i dziekanAlthazan pisze:Trochę im zeszło... Ponad godzinę to dawno nie schodziły...wstyd żeby takie nazwisko sprzedawało autografy w godzinę jak normalnie każdy schodzi w 5, 10 min.. no ale to pokazuje jak ludzie "cenią" hgw LOL
- 
				bladerunner

- 
				bladerunner

Nie napisałem, że to zła muza tylko, że klipy nie powalają, czasem są słabiutkie wręcz, ale są o niebo lepsze od tych z Unstoppable.Adam Krysiński pisze:tam to w ogóle żeś się wypuścił z tym komentempotem znów będziesz przepraszał jak za Mateusza
a co do kopii, to kopia już nawet nie korzystanie z temp-tracku
napisałes że są żenujące 
 a w ostatnim zdaniu że w serialu spoko... nawalony byłeś czy co? 
 masz prawo do opinii ale najpierw piszesz że żenada a potem że nie oceniasz 
 a żenujący to jest Djawadi.... a co do tego parku (który track niby?) to go lepiej dobrze posłuchaj bo jakbym już się ja miał spierać to bym dał inny tytuł Johna że inspiracja w pewnym traku CzH nim była,a mianowicie pewien utwór z JFK 
 ale co tam, błysnęłeś komentem i git więc napisz jeszcze dla beki ponownie że nie znasz się na filmówce i że HGW ma lepszą moc i muzykę niż Hisaishi 

NO CD = NO SALE
						- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

HGW nie ma poważania?Althazan pisze:Trochę im zeszło... Ponad godzinę to dawno nie schodziły...bladerunner pisze:Kopie z autografami już niedostępne Panowie.
Lala ma w dupie klientów.. gdyby wydała jakąś ścieżkę w liczbie 3000szt. i miała wszystkie płyty podpisane, to jakby się znalazł majętny kupiec, wszystkie chętnie by sprzedała tej właśnie osobie.bladerunner pisze:Jak bym nie miał co robić z pieniędzmi pewnie bym i wykupił 100 sztuk, ale nie wiem czy Lala nie ma jakiś wytycznych co do ilości zamawianych sztuk z autografami.