BARTOSZ CHAJDECKI - CZAS HONORU (26.11.2010 - Polskie Radio)

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#136 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr gru 22, 2010 15:55 pm

bladerunner pisze:
Ja zbieram z CD tylko w sumie filmówkę i trochę z klasyki coś tam mam :) . Choć mam trochę oryginalnych kaset, nawet Modern Talking Americę mam :!: :P
Może warto się otworzyć na inne gatunki i posmakować czegoś nowego :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#137 Post autor: Bucholc Krok » śr gru 22, 2010 15:58 pm

Np. Just 5. ;)

bladerunner

#138 Post autor: bladerunner » śr gru 22, 2010 16:00 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:
bladerunner pisze:
Ja zbieram z CD tylko w sumie filmówkę i trochę z klasyki coś tam mam :) . Choć mam trochę oryginalnych kaset, nawet Modern Talking Americę mam :!: :P
kocham muzykę elektroniczną .

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#139 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr gru 22, 2010 16:10 pm

bladerunner pisze:
bladerunner pisze:
kocham muzykę elektroniczną .
No i o to chodzi. Po świętach na Alledrogo właśnie się szuka tego co lubimy słuchać. Inwencja ludzka nie zna granic, więc prezenty muzyczne mogą być naprawdę zaskakujące. Ja w zeszłym roku dostałem od żony w prezencie Behemota, a nie jestem miłośnikiem tego typu muzyki :lol: Po prostu kiedyś nieopatrznie powiedziałem, że nawet bym posłuchał tego wykonawcy, aby zobaczyć co to w ogóle jest i ... BINGO :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#140 Post autor: Bucholc Krok » śr gru 22, 2010 16:12 pm

Nie mogłeś powiedzieć, że wolisz coś z Intrady albo Varese? :) Kobieta ma to do siebie, że zapamięta i póżniej się bujaj z bublem. :)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#141 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr gru 22, 2010 16:17 pm

Bucholc Krok pisze:Nie mogłeś powiedzieć, że wolisz coś z Intrady albo Varese? :) Kobieta ma to do siebie, że zapamięta i póżniej się bujaj z bublem. :)
Ale ja o tym wspomniałem mimochodem, parę miesięcy przed świętami, nie sądziłem, że małżonka to zapamięta :lol: Płyta się przydaje, jak wkurwia mnie fiut mieszkający pode mną, to kładę kolumny na podłodze, puszczam Behemota i wychodzę z domu.

bladerunner

#142 Post autor: bladerunner » śr gru 22, 2010 16:20 pm

Bucholc Krok pisze:Nie mogłeś powiedzieć, że wolisz coś z Intrady albo Varese? :) Kobieta ma to do siebie, że zapamięta i póżniej się bujaj z bublem. :)
Ale ja o tym wspomniałem mimochodem, parę miesięcy przed świętami, nie sądziłem, że małżonka to zapamięta :lol: Płyta się przydaje, jak wkurwia mnie fiut mieszkający pode mną, to kładę kolumny na podłodze, puszczam Behemota i wychodzę z domu.
Dokładnie , zawsze można też wyrwać niezły towar na płytę behemota. Emo jest w modzie. :lol:

bladerunner

#143 Post autor: bladerunner » śr gru 22, 2010 16:25 pm

EDIT : masz żonę :P :wink:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#144 Post autor: Bucholc Krok » śr gru 22, 2010 16:25 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Płyta się przydaje, jak wkurwia mnie fiut mieszkający pode mną, to kładę kolumny na podłodze, puszczam Behemota i wychodzę z domu.
I żona pomyśli, że się spodobała skoro słuchasz i na kolejne święta będzie druga płyta Behemota w kolekcji. ;)

bladerunner

#145 Post autor: bladerunner » śr gru 22, 2010 16:26 pm

Bucholc Krok pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Płyta się przydaje, jak wkurwia mnie fiut mieszkający pode mną, to kładę kolumny na podłodze, puszczam Behemota i wychodzę z domu.
I żona pomyśli, że się spodobała skoro słuchasz i na kolejne święta będzie druga płyta Behemota w kolekcji. ;)
:lol: :lol:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#146 Post autor: Adam » czw gru 23, 2010 10:09 am

Behemot rządzi. Evangelion to jest coś czego nie było w hardmetalu od x lat. Jakiego czadu dali w Studio na koncercie na akademikach.. kosmos!!
NO CD = NO SALE

bladerunner

#147 Post autor: bladerunner » czw gru 23, 2010 15:06 pm

:?

bladerunner

#148 Post autor: bladerunner » pt gru 31, 2010 11:17 am

ludzie słuchał ktoś tego Chajdeckiego czy każdy czeka na link na pebie? :D

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#149 Post autor: Althazan » pt gru 31, 2010 11:37 am

Słuchał słuchał... Bardzo fajna muza. Oby więcej takich :) Mimo zupełnej nieznajomości serialu, to słucha się świetnie. :D

bladerunner

#150 Post autor: bladerunner » pt gru 31, 2010 11:54 am

Althazan pisze:Słuchał słuchał... Bardzo fajna muza. Oby więcej takich :) Mimo zupełnej nieznajomości serialu, to słucha się świetnie. :D
Jakoś tak niezbyt śmiało wyraziłeś swoją opinię, jest to muzyka, która wpisuje się w kanony polskiej muzyki filmowej? można ją postawić obok Bandyty, Tadeusza, Ogniem i Mieczem? :) Czy jednak Adama trochę poniosło? :D

ODPOWIEDZ