SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
Re: SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
Cóż zrobić, na tym forum ciekawe dyskusje zdarzają się rzadko, więc nawet jak to jest offtop, to przynajmniej konstruktywny. A zamiast narzekać wnieś coś od siebie 

To ja wniosę coś od siebie. Jak ktoś się jeszcze nie przekonał do shakuhachi, to tutaj mamy świetny przykład utworu na ten instrument: temat z filmu "Miłość i Honor" z 2006 roku, skomponowany przez Isao Tomitę.
Cover nagrany z 2010 roku wraz z teledyskiem:
https://www.youtube.com/watch?v=gTi-UwUBqNE
Wersja oryginalna:
https://www.youtube.com/watch?v=9sTtKntlytI
Cover nagrany z 2010 roku wraz z teledyskiem:
https://www.youtube.com/watch?v=gTi-UwUBqNE
Wersja oryginalna:
https://www.youtube.com/watch?v=9sTtKntlytI
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ktoś (pewnie Maras
) usunął posty w których zaklepałem jednemu userowi z forum Batman Returns 2CD. prośba o odzew bo teraz nie pamiętam komu dokładnie.

#FUCKVINYL
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Będę szczery, Tylko Jerry 

No dobra, znalazłem źródło, gdzie jestem w stanie tanio kupić gejszę. Teraz mam dla Was o wiele trudniejsze zadanie: kto mi znajdzie Lust Caution w dobrej cenie? Ten score w ogóle bardzo ciężko jest w tej chwili znaleźć 

Tia, widziałem
W Kanadzie jest ładna cena, ale czas realizacji 1-2 miesiące, wiec podejrzewam, że pewnie i tak się okaże, że tego nie mają i nie mogą zdobyć. Ech...

Zamów, ja już 2 razy kupowałem z niemieckiego i 1 raz brytyjskiego z rzekomym czasem dostawy 1-2 miesiące (to jest chyba u nich najpóźniejszy termin, bo później już tylko niedostępny
), a wysyłali mi towar po tygodniu albo po dwóch. Jakby co to nic nie stracisz 

Nie wiem, muszę się jeszcze zastanowić, czy na pewno Lust Caution mi jest potrzebne 

Ja natomiast z ciężkim szokiem zanotowałem ostatnio jakąś chorą cenę zwyżkową Last Airbendera
Także, jakby ktoś miał na sprzedaż w ludzkiej cenie, to jestem chętny.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Choopie masz nie lada problem.
Sam rok temu za ok 50zł cudem na jebaju znalazłem. Ale już wtedy zdarzały się sztuki wystawiane po 150zł. Więc regularnie obszukuj serwisy aukcyjne. Czasami jakieś ludki zbywają się towaru nie wiedząc,jakie perełki mają na stanie.
Sam rok temu za ok 50zł cudem na jebaju znalazłem. Ale już wtedy zdarzały się sztuki wystawiane po 150zł. Więc regularnie obszukuj serwisy aukcyjne. Czasami jakieś ludki zbywają się towaru nie wiedząc,jakie perełki mają na stanie.

No właśnie do niedawna szło znaleźć po zjadliwych cenach. Rok się zaczął i nagle cyferki z księżyca.
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Właśnie przyszedł do mnie score z Batmana dwójki od Lali, który zakupiłem u Adama. I muszę powiedzieć, że ta inwestycja była strzałem w dziesiątkę
Cały album (płyty, książeczka, pudełko) - są w stanie idealnym! Na płytach nie zauważyłem ani jednej, najdrobniejszej rysy. Odtwarzanie bez zarzutów. Cena - jak na TAKIE wydanie w tak IDEALNYM stanie - chyba nigdzie nie dostałbym tego w tak korzystnej cenie
. Jakby tego było mało, szybka i bezpłatna wysyłka
. Także pełen profesjonalizm ze strony tego forumowicza, i jeśli będę jeszcze kiedyś możliwość zakupienia jakiejś pozycji u Adama, zrobię to z przyjemnością
Reasumując - kupujcie płyty od Adama 

Będę szczery, Tylko Jerry 

thx
za niedługo będzie spora lista fajnych płytek, dla każdego coś miłego 

#FUCKVINYL