Chyba bardziej sonatę fortepianową nr 2 b-moll op. 35 Chopina, kiedy prowadzący to duet Miecugow-Daukszewicz.galljaronim pisze:swordfish pisze:Chyba, że oglądasz sam obraz, a płyty robią Tobie za podkład muzyczny. "Szkło kontaktowe" z muzyką z "Pasji"?
Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- galljaronim
- John Powell
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Ostatnia paczka w tym roku, na szczęście jeszcze po "dobrym" kursie $

Do porównania.... jak się obrobię i przesłucham to postaram się coś napisać.

Do porównania.... jak się obrobię i przesłucham to postaram się coś napisać.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kupiłeś aż dwa wydania " tHE Secret of M.I.M.H ", czy to tylko do porównania?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

miałwcześniej wszystkie wydania, po prostu 

#FUCKVINYL
- Krzysiek
Pierwsze zdjęcie to zakup (nowości) a drugie - Varese już mam od dawien dawna i teraz doszła nowa "do porównania".lis23 pisze:Kupiłeś aż dwa wydania " tHE Secret of M.I.M.H ", czy to tylko do porównania?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ni to tematu otwierać, ni ankiety robić... po prostu chciałbym wkleić długo zapowiadaną kolekcję płyt Tylera. ;P
Nie jest to jakiś szał, bo Samurai w drodze. Natomiast brakuje mi Killing Room, a i War chciałoby się mieć na krążku... No ale póki co sama drożyna w drugim obiegu.
P.S. Ta w kartoniku promo, to Annapolis

Adam, czekamy.
Nie jest to jakiś szał, bo Samurai w drodze. Natomiast brakuje mi Killing Room, a i War chciałoby się mieć na krążku... No ale póki co sama drożyna w drugim obiegu.

P.S. Ta w kartoniku promo, to Annapolis

Adam, czekamy.

ok, wygrałeś
widzę że kupujesz jak leci
mam połowę tego, plus parę CD-R z okładkami sobie zrobiłem tych wydań które miał wydane tylko cyfrowe - głównie gier. Ale z Twojego foto są rzeczy które bym za darmo nie postawił na półce
i Truth już masz - szybki jesteś

i Truth już masz - szybki jesteś

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tzn jest tu kilka tytułów, których bym nie kupił w normalnych warunkach, ale gdy wbijam na eBay i widzę licytację nówki od 1 centa i uda mi się zgarnąć płytę z wysyłką za 3-6 dolców, to co tu się zastanawiać?
I tak na przykład F7 kupiłem za 3$ - folia - a Truth za ok 10. Resztę też będę łapał z okazji na licytacjach.
I tak na przykład F7 kupiłem za 3$ - folia - a Truth za ok 10. Resztę też będę łapał z okazji na licytacjach.

Gratki! Szeroka kolekcja 

Nadszedł ten czas...Moje Smaczki 2015
,chronologicznie od lewej

tymi zakupami kończę ten rok, i taka ciekawostka kupiłem mniej płyt niż w zeszłym roku ale za to wydałem więcej .Przypadek ? nie sądzę

Ok. Chłopaki życzę wam wszystkim szampańskiej zabawy , kapitalnych wydań muzycznych dla każdego z nas oraz zdrowia.
Moc z Wami !!!!

- Krzysiek
A mogę się zapytać, dlaczego "Wolf Totem" masz w wydaniu francuskim? To tylko kwestia okładki czy jakaś inna "sprawa"?Ghostek pisze:Ni to tematu otwierać, ni ankiety robić... po prostu chciałbym wkleić długo zapowiadaną kolekcję płyt Tylera. ;P
- Krzysiek
Ze zdjęcia wynika, że tylko o dwie mniej. Przy czym "te dwie" to obie części Sondy. Myślę, że zdążyłeś przed skokiem $. Nie ma co biadolić, ponieważ w tym roku będziemy raczej bidować i by coś fajnego kupić z nowości przyjdzie zaciągnąć kredyt lub iść pod kościółMichal pisze:...tymi zakupami kończę ten rok, i taka ciekawostka kupiłem mniej płyt niż w zeszłym roku ale za to wydałem więcej .Przypadek ? nie sądzę![]()

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Bo tak chciałem. Okładka z wydania kraju pochodzenia filmu, nie jakiś anglojęzyczny reprint. Score kupiony u lokalnych sprzedawców oczywiście po taniościKrzysiek pisze:
A mogę się zapytać, dlaczego "Wolf Totem" masz w wydaniu francuskim? To tylko kwestia okładki czy jakaś inna "sprawa"?

- Krzysiek
Hmm, o ile wiem, krajem "pochodzenia" tego filmu są Chiny.....Ghostek pisze:Bo tak chciałem. Okładka z wydania kraju pochodzenia filmu, nie jakiś anglojęzyczny reprint. Score kupiony u lokalnych sprzedawców oczywiście po taniościKrzysiek pisze:
A mogę się zapytać, dlaczego "Wolf Totem" masz w wydaniu francuskim? To tylko kwestia okładki czy jakaś inna "sprawa"?