Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Zgadzam się z Ghostek i dodam jeszcze że to jest jeden z tajemniczych minimalnie instrumentalnych z klimatem kompozycji Jamesa, posiadałem kiedyś ten album .Na dzień dzisiejszy refreshing score z wypasionym bookletem ,remaster i wsysam
tak więc La-La , Varese , Intrada działajcie 
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Świetna kolekcjaGhostek pisze:Od dawna zamierzałem wstawić, ale jakoś tak mi nie po drodze było. Skoro wiec wpadł mi w łapy Southpaw, można opublikować kilka fot z kolekcją Hornera.
Są jeszcze braki, ale teraz po śmierci Maestro łapczywe wytwórnie z pewnością zatroszczą się o ucięcie spekulanctwa białymi krukami
Ja ze swojej strony, by oddać cześć i chwałę Hornerowi zakupiłem takie coś:

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Thx!
Sam się kiedyś zastanawiałem nad tym, by upolować coś takiego, ale przy moich możliwościach sprzętowych w domu byłoby to tylko ładowanie kasy dla picu. No i te ceny... Może kiedyś
Sam się kiedyś zastanawiałem nad tym, by upolować coś takiego, ale przy moich możliwościach sprzętowych w domu byłoby to tylko ładowanie kasy dla picu. No i te ceny... Może kiedyś

- Krzysiek
Fajne jest, kiedy ktoś stara się zebrać możliwie całą "kolekcję" tytułów danego kompozytora. Ja do takiego pułapu nie dojdę
Tego wydania Titanica jeszcze nie słuchałem, brakuje czasu.... Ale ceny nie są już tak duże. W tym momencie bardziej $ ciągnie wszystko w górę. Poza tym zawsze można jeszcze nabyć wersję numerowaną... Ale akurat uważam, że w tym konkretnym przypadku mija się to z celem. Gdyby Horner żył, nie kupiłbym w K2. Wystarcza podstawowe.
Tego wydania Titanica jeszcze nie słuchałem, brakuje czasu.... Ale ceny nie są już tak duże. W tym momencie bardziej $ ciągnie wszystko w górę. Poza tym zawsze można jeszcze nabyć wersję numerowaną... Ale akurat uważam, że w tym konkretnym przypadku mija się to z celem. Gdyby Horner żył, nie kupiłbym w K2. Wystarcza podstawowe.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem kupowania dla kupowania, chyba że trafiała się megaokazja. Ale Hornera na płytach po prostu uwielbiam słuchać. Gros jego soundtracków to zaprzeczenie tezy, że muzyka filmowa pełni rolę głównie funkcjonalną. Dlatego też jak się nadarzała okazja, to łykałem po taniości jakieś płytki. I jak się uzbierało tego trochę, to trzeba już było pociągnąć temat. 
Fakt, dolar ostatnio nie zachęca do robienia zakupów. Szczególnie nowych wydań z oficjalnych sklepów Intrad, La-Li i innych takich. eBay to jednak świetna sprawa.
Jak już ogarnę bardziej naglące zakupy, to będę czyhał na tego K2. Może się uda za rozsądny piniądz skądś zgarnąć.
Fakt, dolar ostatnio nie zachęca do robienia zakupów. Szczególnie nowych wydań z oficjalnych sklepów Intrad, La-Li i innych takich. eBay to jednak świetna sprawa.
Jak już ogarnę bardziej naglące zakupy, to będę czyhał na tego K2. Może się uda za rozsądny piniądz skądś zgarnąć.

- galljaronim
- John Powell
Kupione w ciągu ostatniego roku

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Zacne pozycje. Niektóre sam z chęcią bym przytulił tylko że teraz inne priorytety finansowe 

- Krzysiek
Konkretne i zróżnicowane zakupy... ładnie
A głośniki to JBL ?
A głośniki to JBL ?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Pasja Limited Edition ? Tego nie widziałem
- galljaronim
- John Powell
Trafiłeś[emoji4]Krzysiek pisze:A głośniki to JBL ?
- Krzysiek
Charakterystyczny głośnik niskotonowygalljaronim pisze:Trafiłeś[emoji4]Krzysiek pisze:A głośniki to JBL ?
Świetnie zrobione zdjęcia - ładna prezentacja
Lala na 2CD....WhiteHussar pisze:Pasja Limited Edition ? Tego nie widziałem
Ale TVN 24 HD mógłbyś już nie oglądać
Obecnie rządowa telewizja nadaje w nc+ nie na kanale 6, a na kanale 216.
Chyba, że oglądasz sam obraz, a płyty robią Tobie za podkład muzyczny. "Szkło kontaktowe" z muzyką z "Pasji"?
Chyba, że oglądasz sam obraz, a płyty robią Tobie za podkład muzyczny. "Szkło kontaktowe" z muzyką z "Pasji"?
- Krzysiek
Hmmm, nie ważne komentarze a szybka informacja. Ja jak się już "nudzę" i mam wszystkiego dosyć to przełączam na 122 i oglądam WWE
przy piwku oczywiście 
- galljaronim
- John Powell
swordfish pisze:Chyba, że oglądasz sam obraz, a płyty robią Tobie za podkład muzyczny. "Szkło kontaktowe" z muzyką z "Pasji"?