galljaronim pisze:Na początek wrzuciłem to, czego mam najwięcej. Bez obaw, wśród pozostałych kompozytorów nie obowiązuje taki absolut
Adam pisze:gruuuby fanboj Hansika widze spoko, ale niektóre z tych scorów to siara mieć w ogóle
W takich wykładankach najbardziej podoba mi się to, że zawsze znajdzie się osoba, która ma coś czego nie mają inni

I dla mnie nie jest ważne, czy daną płytę chciałbym mieć w swojej kolekcji i czy jest warta posiadania. Fajnie się to ogląda (jak powiększającą kolekcję lisa) i przy okazji przypomina sobie co ma się na swoich regałach. W moim przypadku płyty są porozrzucane tematycznie więc często muszę się posiłkować listą by przypomnieć sobie co właściewie mam

A teraz patrzę na fotki i widze kilka ciekawych tytułów o których zupełnie zapomniałem
Mi daleko do takiego zbioru Hansa

ale też mam jakieś których np Ty nie wrzuciłeś a pewnie będziesz kiedyś kupował. Madagascar (bootleg więc ciekawa muza), The Lone Ranger (nie byłem przekonany do tej płyty i długo siedziałem przesłuchując). I znajdą się osoby, które posiadają jeszcze ciekawsze tytuły

Trzeba się cieszyć, że ktoś ma takie płyty. Na tym polega też kolekcjonerstwo i pasja.