WISH LIST :

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#121 Post autor: Adam » sob lip 10, 2010 11:33 am

bo naiwni.. ja w chwili gdy się ten predek na naszym allegro pojawił to NIE wiedziałem o tej podróbce że takowa doskonała istnieje, ale w 5 sekund był maila do Althazana by sprawdził IFPI na swojej sztuce - to jest dla mnie naturalne.. Amerykańce to głupi naród, widzą coś tanio to kupują jak leci.. Sam dowód był na to jak kilku long-time userów srało w pory na FSM, jak Althazan założył temat o tym, i nagle wszyscy zaczęli sprawdzać swoje sztuki - czyli nie byli pewni co kupowali/myśleli że brali ori/że mają ori. Na szczęscie tylko jeden z nich (dla niego to nieszczęście) się przekonał że ma podróbe..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#122 Post autor: Althazan » sob lip 10, 2010 11:40 am

Bucholc Krok pisze:No ale tyle było gadki, że są fejki i ludzie dalej to kupują?
Dlatego cena nieco spadła, bo się boją... Kiedyś niżej niż $150 używanego nie dało się kupić... A z fejkami - to wiadomo kto to sprzedaje, ale jak założą sobie nowe konto, to skąd wiesz co to jest? Inna sprawa, że fejki nie są foliowane (w końcu piracka robota). Ale jak komuś się zachce - to i fejka zafoliuje... ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#123 Post autor: Bucholc Krok » sob lip 10, 2010 11:51 am

Althazan pisze:A z fejkami - to wiadomo kto to sprzedaje, ale jak założą sobie nowe konto, to skąd wiesz co to jest?

Od nowych się nie kupuje.
Ale jak komuś się zachce - to i fejka zafoliuje... ;)
Jedna się sprzeda i znowu trzeba będzie zmieniać konto.. ;)

bladerunner

#124 Post autor: bladerunner » ndz lip 25, 2010 12:27 pm

Sinbad: Legend Of The Seven Seas :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#125 Post autor: Adam » ndz lip 25, 2010 14:29 pm

#FUCKVINYL

bladerunner

#126 Post autor: bladerunner » czw sie 19, 2010 23:27 pm

Tak z ciekawości Agorę to w ogóle zamierza ktoś wydać na całe EU :?:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#127 Post autor: Adam » ndz sie 22, 2010 12:24 pm

ALAN SILVESTRI - ROMANCING THE STONE (VARESE CLUB)
JAMES HORNER - COMMANDO (VARESE CLUB)

Oba używane w stanie bdb. Możliwa wymiana za inne płyty - moja lista płyt do sprzedaży/wymiany w temacie "SPRZEDAM SCORY :".
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ