LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: LA-LA LAND - 2012 ROK - PLANY WYDAWNICZE
To po co kupować oddzielne soundtracki? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
po to że troszku niewygodnie jest wkładać płytę blu do odtwarzacza, odpalać tv, szukać ścieżki w menu gmyrając pilotem a potem puszczać ten ok 120 minutowy utwór niepocięty na traki
inna sprawa, że można sobie zgrać ten plik i samemu podzielić, albo skorzystać z pracy tych którzy już to zrobili 

NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A nie lepiej wydać go już pociętego na osobnej płycie (może razem z filmem) w takiej jakości? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
to już pytanie do foxa
dla nas było by lepiej 

NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ostatecznie mogliby robić jakieś limity w nieco wyższych cenach.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Herezje tu Adam opowiada, na Obcych ścieżka jest pocięta na kawałki, jest dostęp do playlisty, są utwory bonusowe, tytułu utworów wywala na ekranie, nigdzie indziej czegoś takiego nie widziałem, jedyny problem to skoki między kawałkami, na tanim sprzęcie (moim
) to za długo trwa, nie porównywalnie do CD Playera 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adam, czekamy.
ale ja mówiłem w ogóle o wydawaniu isolated score track. Jak napisał krzysiu, to jak to zrobili w obcych to unikat. 99% wydań nie ma takiej praktyki, tylko taką jak napisałem. ale nawet przy obcych i tak wolałbym to na cd albo dvd-audio.
NO CD = NO SALE
Ale niby dlaczego? Nie było problemu z wydaniem 1-ki, 2-ki i 4-ki, tak więc co takiego specjalnego jest w trójce? Z tego co kojarzę, Althazan gdzieś pisał, że w A3 w kiepskiej jakości są taśmy-matki. Może to jest faktyczna przyczyna?Adam pisze:rozszerzonego Aliena 3 raczej nie będzie, bo z tego co Goldi się wygadał - Fox nie chce dać nikomu zgody i praw, nawet jemu - twierdzi że sam zabiegał o to żeby go rozszerzyli i wkurzył się jak na quadrilogy bluray okazało się że dali odseparowany score - ponoć nie informowali go że tak zrobią. no ale też nie musieli mu się spowiadać

zawiłość praw wydawniczych jest nie do ogarnięcia skoro sam kompozytor nie mógł nic wskórać do chwili obecnej.Tomek pisze:Ale niby dlaczego?
j.w.Nie było problemu z wydaniem 1-ki, 2-ki i 4-ki, tak więc co takiego specjalnego jest w trójce?
owszem, ale wtedy nie było jeszcze wydania blu - i to napisał chyba MV na fsm. Ale gdy wyszła quadrilogy na blu i gdy okazało się że odseparowany score jest w clear jakości - to znaczy że taśmy są chyba w dobrym stanie, bo skąd by się w takim razie znalazł odseparowany score w takiej jakości? tak czy siak, Goldi mi nie powiedział że nie ma możliwości, tylko że są od lat problemy z rozszerzeniem i uzyskaniem na to zielonego światła. może jakiś dziadziuś z foxa który na tym trzyma łapę kipnie i za parę lat score wyjdzie? nie takie dile z Paramountem LaLa robiła i to z +25 letnimi produkcjami. ja wychodze z założenia że wszystko co się uchowało (przypadki zniszczonych taśm odpadają, a jest takich oficjalnie sporo) w usa kiedyś wyjdzie, pytanie tylko czy zdążymy dożyćZ tego co kojarzę, Althazan gdzieś pisał, że w A3 w kiepskiej jakości są taśmy-matki. Może to jest faktyczna przyczyna?

NO CD = NO SALE
Nowy avatar La-Li zapowiada już BLACK RAIN:

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Małpa/szympans to zawsze część loga Lali czy czegoś takiego. Faktycznie, wygląda to jak Black Rain.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Karta kredytowa przygotowana, chwilowo realnej gotówki brak 
Edit: Nie pamiętam, czy już to napisałem, może ktoś inny napisał, w jakimś starym wywiadzie Hansu cytuje Douglasa z jakiegoś około filmowego party: Stary uratowałeś mi dupę

Edit: Nie pamiętam, czy już to napisałem, może ktoś inny napisał, w jakimś starym wywiadzie Hansu cytuje Douglasa z jakiegoś około filmowego party: Stary uratowałeś mi dupę