ZapraszamyKrzysiek pisze:Kargowa zagłębiem polskiego kolekcjonerstwa soundtrackówFajnie by było mieć w swoim mieście paru znajomków, którzy by podzielali też takie hobby.
Niedługo do Kargowej będziemy wybierać się na zloty, pikniki i giełdy soundtrackowe
Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
ciąg dalszy zbioru

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A dlaczego płyty są w folii?
/ przynajmniej tak to widać na zdjęciach /.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Wszystkie trzymam w folii zabezpieczającejlis23 pisze:A dlaczego płyty są w folii?/ przynajmniej tak to widać na zdjęciach /.

Tak się prezentują na półce, jak widać przylegają do siebie , folie na opakowaniach chronią przed obtarciem i porysowaniem pudełek , można wielokrotnie odsłuchiwać i wyciągać a opakowanie jak nowe

Sanctuary
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Chyba by mi się nie chciało szukać tylu folii, pakować w nie płyty, wyciągać do odsłuchu i ponownie pakowaćMichal pisze: Tak się prezentują na półce, jak widać przylegają do siebie , folie na opakowaniach chronią przed obtarciem i porysowaniem pudełek , można wielokrotnie odsłuchiwać i wyciągać a opakowanie jak nowe
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No mi tym bardziej. Przecież pudełka zawsze można wymienić jak się porysują.
Ja przynajmniej temat zlewam.
A koledzy kolekcjonerzy, miłośnicy japońskich rarytasów i innych delikatesów co sądzą?
Ja przynajmniej temat zlewam.
A koledzy kolekcjonerzy, miłośnicy japońskich rarytasów i innych delikatesów co sądzą?

U nas to codziennośćGhostek pisze:A koledzy kolekcjonerzy, miłośnicy japońskich rarytasów i innych delikatesów co sądzą?
Oczywiście, tak powinno byćGhostek pisze:Znaczy się w folie ładujecie każdą płytę?
W dodatku folie są różne
-
Templar
Chyba zacznę sprzedawać audiofilskie folie, dołożę w opisie jakieś zmyślone wyniki badań potwierdzające, że trzymanie płyt w moich foliach poprawia jakość dźwięku