Gdzie i jak kupować?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Gdzie i jak kupować?
Imo sprzedaż mają fatalną - casus TASM2 na zachodzie. Cena w stosunku do jakości zrobiło swoje

no ale to jest tańsze od polskiej najuboższej wersji więc?
to nie empik jako pośrednik robi obniżkę tylko dystrybutor daje do niej sygnał..

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No ale przeca o tym mowie. Mają naklad z kosmosu, popyt mały i probują to wypchnąć. Choć nie wykluczone ze przy okazji premiery R1 lub EVIII będzie jakiś complete

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czy kupował ktoś analogi w Mondo?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Przyszły mi dziś trzy płyty z ImportCD's i ku mojemu zdziwieniu, pod value na opakowaniu napisali pełną wartość, tj. $31.10. Na szczęście nikt cła mi nie wlepiłGhostek pisze:Ja nie miałem żadnych kwot wpisanych na etykiecie.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mi ostatnio też wpisali. Chyba "pan Zdzichu" na magazynie poszedł po ambicji 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie żartuj, przy 30$?Pawel P. pisze:Przyszły mi dziś trzy płyty z ImportCD's i ku mojemu zdziwieniu, pod value na opakowaniu napisali pełną wartość, tj. $31.10. Na szczęście nikt cła mi nie wlepił

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
A jest jakaś górna "bezpieczna" granica? Cło wlepiono mi raz, ze dwanaście lat temu, przy przesyłce z Varese, w której były trzy albo cztery płyty. Podobno wszystko zależy od woli urzędnika, który może, ale nie musi i nawet wtedy kiedy nie powinien, bo jest niska wartość, to teoretycznie możeBucholc Krok pisze:Nie żartuj, przy 30$?Pawel P. pisze:Przyszły mi dziś trzy płyty z ImportCD's i ku mojemu zdziwieniu, pod value na opakowaniu napisali pełną wartość, tj. $31.10. Na szczęście nikt cła mi nie wlepiłKiedyś mi ok. 120$ przeszło bez problemu.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie kupować.Pawel P. pisze:A jest jakaś górna "bezpieczna" granica?

Mnie trochę oskubali.Cło wlepiono mi raz, ze dwanaście lat temu, przy przesyłce z Varese, w której były trzy albo cztery płyty.

Też mi się tak zdawało, ale to chyba jest bardziej kwestia "klimatu" w danym urzędzie, bo celnicy są różni. Dziwne by było, gdybym ciągle trafiał na tego, który przy 100$ nie cli.Podobno wszystko zależy od woli urzędnika, który może, ale nie musi i nawet wtedy kiedy nie powinien, bo jest niska wartość, to teoretycznie może

opłaty celne mają prawo ci naliczyć, jeśli przesyłka przekracza wartość 30 dolarówPawel P. pisze:A jest jakaś górna "bezpieczna" granica?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie dość, że na ImportCDs tanizna, to jeszcze chopaki jadą z promocją i od każdego zamówienia -10%. Do 17 czerwca.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Fail, właśnie dzisiaj poszło zamówienie 
Ale może przed końcem promocji się uwinę z jakimś zamówieniem jeszcze. Jakby co pisz na priv

Ale może przed końcem promocji się uwinę z jakimś zamówieniem jeszcze. Jakby co pisz na priv