Harry Gregson-Williams: X-Men Origins: Wolverine(28/04/09)
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Nie mam nic przeciwko muzyce elektronicznej, nie jestem żadnym konserwatystą i do muzyki ogólnie pojętej podchodzę bardzo elastycznie, więc... Podejmę się tego wyzwaniabladerunner pisze:Jeżeli nie lubisz muzyki elektronicznej, to lepiej może i nie ..nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Nie wytrzymam dłużej, jutro zaopatrzę się w to dzieło i organoleptycznie ocenię, szto eta za ptica
ale denerwują mnie tacy konserwatyści muzyki filmowej jak Tomek, którzy ten score tak gnoją właśnie za użycie elektroniki. Masz klapki na oczach i pewne przyzwyczajenie do epoki Goldu, Goldsmitów, Williamsów i narzekasz, że teraz już się takiej muzyki nie pisze.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Weź Ty sobie wbij do głowy, że nie chodzi tu o styl tylko o miałkość i daremność muzy HGW do Wolverine'a. A HGW się skończył parę lat temu. Koniec tematu z mojej strony.bladerunner pisze:ale denerwują mnie tacy konserwatyści muzyki filmowej jak Tomek, którzy ten score tak gnoją właśnie za użycie elektroniki. Masz klapki na oczach i pewne przyzwyczajenie do epoki Goldu, Goldsmitów, Williamsów i narzekasz, że teraz już się takiej muzyki nie pisze.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Nominowany do Emmy
ok, można nie lubić takiej sztampy jak Wy to mówicie w stylu Prince'a choć dla mnie powinien się ten score znaleźć w top 10 zamiast takich żenadl jak TRONKoper pisze:Weź Ty sobie wbij do głowy, że nie chodzi tu o styl tylko o miałkość i daremność muzy HGW do Wolverine'a. A HGW się skończył parę lat temu. Koniec tematu z mojej strony.bladerunner pisze:ale denerwują mnie tacy konserwatyści muzyki filmowej jak Tomek, którzy ten score tak gnoją właśnie za użycie elektroniki. Masz klapki na oczach i pewne przyzwyczajenie do epoki Goldu, Goldsmitów, Williamsów i narzekasz, że teraz już się takiej muzyki nie pisze.

Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 21:59 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mamy tu takiego jednego twardziela, który dałby radęnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Aż tak twardy, to nie jestemBucholc Krok pisze:No to masz "pod ręką" całą dyskografię Modern Talking. Powodzenia.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jestem twardy, dam radęJuż na poważnie, to nie lubię odsłuchiwać wybranych fragmentów, tylko całość. Zwłaszcza płyt, które wywołują tak skrajne reakcje

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy