Co ostatnio kupiliście?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Co ostatnio kupiliście?
skoro bawimy się we wklejki, może mi ktoś wrzucić fotkę tego singla za Skyfall, nie wiem nawet, czy to jest singlowe pudełko, czy coś innego?
singlowe slim. tylko kup wersje Eu bo wersja USA nie ma drugiego traka - instrumentala.
#FUCKVINYL
a ja mam KoreankęMichał Turkowski pisze:Ja mam wydanie koreanskie

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
W sumie reckowałem ten album
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=846
Ale chciałbym ostatecznie mieć dwa wolumeny, bo muzyka podoba mi się po całości.
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=846
Ale chciałbym ostatecznie mieć dwa wolumeny, bo muzyka podoba mi się po całości.

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ja teraz kolekcjonuje Joe'go zobaczycie ile bede go mial
niedlugo zakoncze absolutnie cala dyskografie przesluchiwac co ja mam w kompie i dalej wybiore to co musze miec na polce 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I to wszystko ostatnie nabytki jak sugeruje temat?Templar pisze:Baczyński i Syberiada (...)

O, niespodzianka. W pudełku od SACD.Tomek pisze:Nie, pudełko:

Jak nakręcą 5-tkę, gdzie IJ będzie grał Clooney, a muzykę napisze Bates, to sobie odpuszczę.No dobra, w sumie masz trochę racji (szczególnie z tym sentymentem)

A gdzie posiałeś OBI?Michał Turkowski pisze:Moje ostatnie zakupy:

kiedyśgrześ pisze:skoro bawimy się we wklejki, może mi ktoś wrzucić fotkę tego singla za Skyfall, nie wiem nawet, czy to jest singlowe pudełko, czy coś innego?

Jak widać zwykłe.
Pytanie czy to jeszcze będzie do dostania.Michał Turkowski pisze:Ja teraz kolekcjonuje Joe'go zobaczycie ile bede go mialniedlugo zakoncze absolutnie cala dyskografie przesluchiwac co ja mam w kompie i dalej wybiore to co musze miec na polce

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Michał Turkowski
Tak, większość zdecydowanie będzie do dostaniaBucholc Krok pisze:
A gdzie posiałeś OBI?
Pytanie czy to jeszcze będzie do dostania.Michał Turkowski pisze:Ja teraz kolekcjonuje Joe'go zobaczycie ile bede go mialniedlugo zakoncze absolutnie cala dyskografie przesluchiwac co ja mam w kompie i dalej wybiore to co musze miec na polce

OBI włożyłem do książeczek w CD

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A, no chyba że nie zależy Ci na wydaniu.Michał Turkowski pisze:Jeden score jak na razie niedostępny ale pewnie kiedyś wznowią

Było wyjąć do fotek. Bez OBI płyty tracą 50% swojego splendoru.OBI włożyłem do książeczek w CD

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Michał Turkowski
Bucholc Krok pisze:A, no chyba że nie zależy Ci na wydaniu.Michał Turkowski pisze:Jeden score jak na razie niedostępny ale pewnie kiedyś wznowią
Było wyjąć do fotek. Bez OBI płyty tracą 50% swojego splendoru.OBI włożyłem do książeczek w CD
Jutro po robocie zrobię fotki i wstawię

Universal na Europę przez pewien czas chyba tak wydawał, bo w takim pudełku mam też Elizabeth Armstronga i Pokutę Marianelliego.Michał Turkowski pisze:Jeden score jak na razie niedostępny ale pewnie kiedyś wznowią
Podoba mi się to pozytywne podejście
Bucholc Krok pisze:O, niespodzianka. W pudełku od SACD.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Lepiej wyglądają od zwykłych, ale gruba książeczka to tam nie wejdzie.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ma Pokutę Marianelliego i jeszcze się przyznajesz
Ja mam Madagascar 2 w takim pudle
żart, ale to info z Armstrongiem to dla mnie pomocne 

Turek, czekamy. jakbyś odezwał się wczesniej to parę by poszło do Ciebie możeMichał Turkowski pisze:Ja teraz kolekcjonuje Joe'go zobaczycie ile bede go mialniedlugo zakoncze absolutnie cala dyskografie przesluchiwac co ja mam w kompie i dalej wybiore to co musze miec na polce

Adam pisze:mój wycinek:
Iwashiro (góra) + Hisaishi (dół) :
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, a teraz to powiedzcie mi czym się różni ten temat, od tego w którym chwaliliśmy się naszymi kolekcjami soundtrackowymi? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie wiem, ale też jest fajny.
początek był prawidłowy, dopóki moralizatorzy i myśliciele się tu nie włączyli. było poprzestać na wpisywaniu tytułów i tyle. a foty z kolekcjami są w osobnym temacie. Paweł pokpił moderowanie własnego tematu
początek był prawidłowy, dopóki moralizatorzy i myśliciele się tu nie włączyli. było poprzestać na wpisywaniu tytułów i tyle. a foty z kolekcjami są w osobnym temacie. Paweł pokpił moderowanie własnego tematu

#FUCKVINYL