Intrada 24-01-2011: LINK / RIVER OF NO RETURN / NIAGARA
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kupują, kupują..nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ktoś tak płyty w ogóle kupuje

Jeśli chodzi tylko o prezentację na półce to kupują same brzegi książek. Po co niepotrzebnie obciążać reagły?Książki, to wiem, ludzie kupują, aby ładnie na półce się prezentowały, to może i z płytami jest podobnie

- Nominowany do Emmy
Bucholc, czy Ty mnie aby nie obrażaszBucholc Krok pisze:Kupują, kupują..nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ktoś tak płyty w ogóle kupujeNazywają to "memorabilia".
![]()

Myślałem, ze niewiele rzeczy jest mnie w stanie jeszcze zadziwić,a tu proszę. Co za skurwiałych czasów przyszło dożyć, żeby ludzie kupowali brzegi książekJeśli chodzi tylko o prezentację na półce to kupują same brzegi książek. Po co niepotrzebnie obciążać reagły?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A po co miałbym to robić?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bucholc, czy Ty mnie aby nie obrażasz![]()

Myślałem, ze niewiele rzeczy jest mnie w stanie jeszcze zadziwić,a tu proszę. Co za skurwiałych czasów przyszło dożyć, żeby ludzie kupowali brzegi książek
Konkretnie to nie są brzegi książek, tylko plastykowe (może też z innych materiałów produkowane) szablony. Pewnie też na wymiar można coś takiego zamówić.

Hehe.. już kilka lat temu był na ten temat reportaż w radiu publicznym. Tzn. jeśli dobrze pamiętam dotyczył chyba ogólnie czytelnictwa, ale było też o tych fejkowych książkach. Oczywiście takie "pudełka" kupują raczej ludzie bogaci, którzy nie mają czasu na czytanie a chcą, żeby ładnie w willi/apartamencie wyglądało.Teraz wiadomo skąd tylu debili i wtórnych analfabetów.

Tak przesłuchałem tego Linka i nie rozumiem za co ta krytyka? Jasne, mało to oryginalne, ale słucha się całkiem nieźle, a sam album jest zgrabnie przycięty do 40 minut. Szału nie ma, ale z 3 bym dał. Jerry ma gorsze crapy na koncie - Link to taki standard od niego, choć może trochę za bardzo na autopilocie.
Re: Intrada 24-01-2011: LINK / RIVER OF NO RETURN / NIAGARA
Mefisto pisze:Szału nie ma, ale z 3 bym dał. Jerry ma gorsze crapy na koncie - Link to taki standard od niego, choć może trochę za bardzo na autopilocie.
Wesołych

http://www.filmtracks.com/titles/link.html
- Nominowany do Emmy
Ten uśmiech Blada mówi wszystko 

Też żeś autorytet podałbladerunner pisze:http://www.filmtracks.com/titles/link.html

Też się z wieloma jego ocenami nie zgadzam, Autor Widmo na 3 nuty, no helołMefisto pisze:Też żeś autorytet podałbladerunner pisze:http://www.filmtracks.com/titles/link.htmlJak dziś zobaczyłem 2 gwiazdki dla Mr Foxa, to myślałem, co by się nie wybrać przypadkiem do tego buraka w końcu

Ważne, że ten swoją drogą ''burak'' wie co dobre, bo lubi HGW

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Czyli jednak burakbladerunner pisze: Ważne, że ten swoją drogą ''burak'' wie co dobre, bo lubi HGW.

Swoją drogą to ciekawe - jakiś rok temu koleś pisał o swoich problemach ze wzrokiem i że musi operację przejść czy coś. Dziś można żałować, że ta się powiodła.bladerunner pisze:no ale co zrobisz? Przecież Oka nie wyjmiesz
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
No, to to już lekka przesada. A operacje (niejedną) miał przez odklejenie siatkówki.