Intrada - 08.02

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#31 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 09, 2011 13:39 pm

Bucholc Krok pisze:No i House of Usher poszła. Ciekawe, że na stronie Intrady jest "Sold Out" a w koszyku jeszcze ją mam (od wczoraj) i mogę kupić 2 sztuki (przy 2 sztukach znika ten czerwony napis).
Zeszło szybko. Co dziwne, nie ma już tez w MovieMusic, podczas gdy u partaczy, ponad 90 sztuk :roll: Wziąłeś dla siebie?

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#32 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 14:30 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Zeszło szybko. Co dziwne, nie ma już tez w MovieMusic, podczas gdy u partaczy, ponad 90 sztuk :roll:
Pewnie wzięli więcej. Albo spartaczyli i później będą odejmować z zamówień..
Wziąłeś dla siebie?
Jasne! :) Niestety musiałem się posiłkować "pomocną dłonią", bo akurat wczoraj nie mogłem złożyć zamówienia - bank odrzucał prośbę o "zaklepanie" gotówki, choć na koncie powinienem miec odpowiednią kwotę. :?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#33 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 09, 2011 14:32 pm

Bucholc Krok pisze: Jasne! :) Niestety musiałem się posiłkować "pomocną dłonią", bo akurat wczoraj nie mogłem złożyć zamówienia - bank odrzucał prośbę o "zaklepanie" gotówki, choć na koncie powinienem miec odpowiednią kwotę. :?
To dobrze, że miał kto pomóc :) Ja się zastanawiam właśnie, kupić, nie kupić :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#34 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 14:37 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To dobrze, że miał kto pomóc :)

Ano. :)
Ja się zastanawiam właśnie, kupić, nie kupić :lol:
Nie czekaj, bo będziesz żałował. Najwyżej później sprzedasz. :)
O, partacze zrobili limit na głowę.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#35 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 09, 2011 14:44 pm

Bucholc Krok pisze: Nie czekaj, bo będziesz żałował. Najwyżej później sprzedasz. :)
O, partacze zrobili limit na głowę.
Jasne, żebym tylko nie sprzedawał , tak jak Turek 'Clas of Titans'
:wink: Ale chyba lepiej żałować, że się coś kupiło, niż, że się czegoś nie kupiło :lol: Swoją drogą, dzisiaj muzyka brzmi zdecydowanie fajniej :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#36 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 14:47 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jasne, żebym tylko nie sprzedawał , tak jak Turek 'Clas of Titans' :wink: Ale chyba lepiej żałować, że się coś kupiło, niż, że się czegoś nie kupiło :lol:
O to chodzi. Ale pudła nie będzie, bo przecież lubisz stare brzmienia. :)
Swoją drogą, dzisiaj muzyka brzmi zdecydowanie fajniej :)
Jeszcze lepiej będzie brzmiała, gdy dojdzie płyta. ;)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#37 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 09, 2011 14:51 pm

Bucholc Krok pisze: O to chodzi. Ale pudła nie będzie, bo przecież lubisz stare brzmienia. :)
Lubię, ale niedługo X-files, potem zaraz Medale, mam jeszcze na tapecie Deep Water Beltramiego, a forsy na wszystko nie starczy
Jeszcze lepiej będzie brzmiała, gdy dojdzie płyta. ;)
W to nie wątpię :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#38 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 15:02 pm

A czy musisz mieć od razu X-Files? :) Poleży.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#39 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 09, 2011 15:04 pm

Bucholc Krok pisze:A czy musisz mieć od razu X-Files? :) Poleży.
Nie po to tyle człowiek czeka, żeby potem jeszcze czekać :lol: No i autograf będzie :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#40 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 15:14 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Nie po to tyle człowiek czeka, żeby potem jeszcze czekać :lol:

Takie czekanie jest przyjemne, tym bardziej, że są inne płyty i się tak bardzo nie dłuży. :)
No i autograf będzie :)
A, no chyba, że Ci na autografie zależy.. ;)

bladerunner

#41 Post autor: bladerunner » pt lut 11, 2011 15:21 pm

ja chce masade :?

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#42 Post autor: Bucholc Krok » sob lut 12, 2011 09:11 am

Najpierw przejdź podwójnego Lwa. :) A Masada to kwestia czasu. Pewnie jak wyjdzie to będziesz biadolił, że akurat nie masz kasy. :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#43 Post autor: Bucholc Krok » sob lut 12, 2011 18:58 pm

Tego nie wie nawet wydawca.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#44 Post autor: Bucholc Krok » sob lut 12, 2011 19:16 pm

Moje stanowisko jest takie, żebyś oddał forsę. Wówczas gwiżdżę na wszystkie limity.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#45 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 22, 2011 09:47 am

Adam, popraw tytuł i zmodyfikuj zawartość pierwszego posta.

ODPOWIEDZ