Intrada 14 XII 10 - Rosenthal, Poledouris, Sawtell, Murray

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#241 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 03, 2011 20:29 pm

No to co pierdaczysz? :? Przecież pytałem jak.. normalnie załamka. Jak nie chcesz lub nie potrafisz odpowiadać jak normalny to po prostu tego nie rób.. :roll:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#242 Post autor: Adam » pn sty 03, 2011 20:30 pm

chodziło mi o to że dostajesz po odpakowaniu płytę w kopercie zwykłej tak? :roll: normalnie jak dziecku trzeba tłumaczyć dokładnie? :P

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#243 Post autor: muaddib_dw » pn sty 03, 2011 20:32 pm

Bucholc Krok pisze: Dostałeś całą płytę czy "golasa"?
Golasa w kopercie ale wyobraź sobie, że płyta lustro nie tak jak ta pierwsza spartolona którą dostałem w oryginalnym opakowaniu.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#244 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 03, 2011 20:35 pm

Adam Krysiński pisze:chodziło mi o to że dostajesz po odpakowaniu płytę w kopercie zwykłej tak? :roll: normalnie jak dziecku trzeba tłumaczyć dokładnie? :P
Eh, płyta jest pewnie wysyłana w kopercie bąbelkowej, ale chodzi o to, w co jest zapakowana w środku. Jeśli tylko w białą (kwadratową) kopertę papierową to to jest partanina. W ten sposób to mogą wysyłać płyty razem z innymi. Wkładają wówczas taką płytę w kopercie między płyty w pudełkach plastykowych i raczej nic się nie powinno dziać. Dostałem kilka razy od partaczy taką płytę.
muaddib_dw pisze:Golasa w kopercie ale wyobraź sobie, że płyta lustro nie tak jak ta pierwsza spartolona którą dostałem w oryginalnym opakowaniu.
To chyba cud jakiś. Ja bym do gościa napisał co o tym myślę. Przecież koperta bąbelkowa nie zabezpieczy takiego CD-ka. :?

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#245 Post autor: muaddib_dw » pn sty 03, 2011 20:41 pm

Racja zawsze jak mi wysyłali zamienniki z SAE to miały jakieś tam mini ryski lub kropki. Na szczęście z intrady nawet jak jedną płytę zamawiasz to jest w pudełku kartonowym + bąbelki lub pianki. Z SAE musisz zamówić min. 3 płyty to dostaniesz w kartoniku, mniej = koperta bąbelkowa.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#246 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 03, 2011 21:12 pm

muaddib_dw pisze:Racja zawsze jak mi wysyłali zamienniki z SAE to miały jakieś tam mini ryski lub kropki.
Mnie się akurat z zamiennikami udawało. Gorzej było, gdy płyta miała być nowa a przychodziła używana.
Na szczęście z intrady nawet jak jedną płytę zamawiasz to jest w pudełku kartonowym + bąbelki lub pianki. Z SAE musisz zamówić min. 3 płyty to dostaniesz w kartoniku, mniej = koperta bąbelkowa.
Heh, partcze to byle tanim kosztem.. :)

ODPOWIEDZ