Uważam, że powinno się poruszyć ten temat na forum FSM zawsze kiedy pojawi się takie "partactwo", może wezmą to pod uwagę i zaczną inwestować w kontrolę jakości-no kuźwa chyba się tam zaloguję wreszcie i nawtykam!!!
Nadszyszkowniku nie jesteś sam łącznie ze mną to już 4 przypadek.
Co do szumów to ja słucham przeważnie na godzinie 10 do 11 w dzień, w nocy na 9 i nie słyszę szumów, owszem jak podkręcę potencjometr głośniej to są szumy ale to nawet na japońcach się zdarza. Gorsze szumy już słyszałem i to na płytach nagranych w ostatnich latach.
Adamie, może hi-endu nie mam ale na zestawie Naim CD5x + Albedo Flat One+ Baltlab Epoca 1v3+ Albedo Air II + Audiowave 141SE gra to ładnie a przynajmniej lepiej niż na wydaniu varese
Wracając do tłoczeń intrady to jedynie ostatni RoboCop jest nieskazitelny a tak wystarczy dokładnie najlepiej przy świetle słonecznym spojrzeć na płyty pod odpowiednim kątem, zawsze coś tam się znajdzie- do japońskiego tłoczenia baaardzo dłuuuuga droga, ale co się dziwić jak korzystają z gównianych nośników kupowanych w Abu Dhabi albo innym kur...dołku. Intrada zeszła na psy a takie fajne tytuły wydaje - wstyd. Szybciej, więcej, kasa, kasa, kasa a fani i tak kupią - z takiego wychodzą założenia jankeskie kapitalistyczne świnie