SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
Re: SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
Sprzedam płyty ze zdjęć, wysyłka paczkomat. Wszelkie zapytania proszę pisać na priv.
Kupię:
Danny Elfman - Sleepy Hollow 4xCD Intrada Special Collection – Volume 464
Maurice Jarre – Shōgun 3CD Intrada Special Collection – Volume 394
Danny Elfman - Sleepy Hollow 4xCD Intrada Special Collection – Volume 464
Maurice Jarre – Shōgun 3CD Intrada Special Collection – Volume 394
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Z pół roku jak nie więcej za późno się odezwałeś Shogun poszedł mi na Ebayu (do Niemiec?) za spore pieniądze...
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Mnie najbardziej irytuje mechanizm wystawiania płyt na Aledrogo.... czasem trzy razy nie wchodzi ten sam kopiowany nr EAN i wyskakuje, iż niepoprawny. Po czym za czwartym razem nagle jest już ok.Michał Turkowski pisze: ↑ndz sty 26, 2025 12:39 pmSam chciałbym wyprzedać sporą część moich płyt ale nikt tego nie chce kupować...
Chyba się też przerzucę na ebay
Napisanie labelu lub producenta nie wchodzi w grę trzeba wybrać z ich głupkowatej nieaktualizowanej listy i kwiatków typu (Varese Sarabande Digital) o innych nie wspominając.
Kiedy masz już wszystko wybrane, ustawione i klikasz "wystaw", nagle pojawia się info - "wpisałeś nieprawidłowy parametr wykonawcy". Ile razy myślałem, że walnąłem jakąś literówkę wszystko przepartuję... jest ok... Ponownie wciskam "wystaw" i przechodzi
Nigdy na moje informacje poparte zdjęciami "Zespół" głąbów z Allegro nie odpowiedział
Wspomnę jeszcze o bujaniu się z parametrami wysyłki - chcę InPostem wysyłać i tak ustawiam. Dla osoby, która kupi pojawia się za każdym razem info o przesyłce poprzez Orlen... No kur.a !! Też jakikolwiek brak kontaktu i reakcji tępaków z Allegro