SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Tomasz
Parkingowy przed studiem nagrań

Re: SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :

#1951 Post autor: Tomasz » pt sty 17, 2025 11:39 am

Sprzedam płyty ze zdjęć, wysyłka paczkomat. Wszelkie zapytania proszę pisać na priv.

Obrazek

Obrazek

Tomasz
Parkingowy przed studiem nagrań

#1952 Post autor: Tomasz » śr sty 22, 2025 17:07 pm

Kupię:

Danny Elfman - Sleepy Hollow 4xCD Intrada Special Collection – Volume 464

Maurice Jarre – Shōgun 3CD Intrada Special Collection – Volume 394

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzysiek
Nominacja do odkrycia roku

#1953 Post autor: Krzysiek » czw sty 23, 2025 10:32 am

Z pół roku jak nie więcej za późno się odezwałeś :( Shogun poszedł mi na Ebayu (do Niemiec?) za spore pieniądze...

Awatar użytkownika
Michał Turkowski
Zdobywca nieistotnych nagród

#1954 Post autor: Michał Turkowski » ndz sty 26, 2025 12:39 pm

Krzysiek pisze:
czw sty 23, 2025 10:32 am
Z pół roku jak nie więcej za późno się odezwałeś :( Shogun poszedł mi na Ebayu (do Niemiec?) za spore pieniądze...
Sam chciałbym wyprzedać sporą część moich płyt ale nikt tego nie chce kupować...

Chyba się też przerzucę na ebay

Awatar użytkownika
Krzysiek
Nominacja do odkrycia roku

#1955 Post autor: Krzysiek » pn sty 27, 2025 17:44 pm

Michał Turkowski pisze:
ndz sty 26, 2025 12:39 pm
Krzysiek pisze:
czw sty 23, 2025 10:32 am
Sam chciałbym wyprzedać sporą część moich płyt ale nikt tego nie chce kupować...

Chyba się też przerzucę na ebay
Mnie najbardziej irytuje mechanizm wystawiania płyt na Aledrogo.... czasem trzy razy nie wchodzi ten sam kopiowany nr EAN i wyskakuje, iż niepoprawny. Po czym za czwartym razem nagle jest już ok.
Napisanie labelu lub producenta nie wchodzi w grę :twisted: trzeba wybrać z ich głupkowatej nieaktualizowanej listy i kwiatków typu (Varese Sarabande Digital) o innych nie wspominając.
Kiedy masz już wszystko wybrane, ustawione i klikasz "wystaw", nagle pojawia się info - "wpisałeś nieprawidłowy parametr wykonawcy". Ile razy myślałem, że walnąłem jakąś literówkę :roll: wszystko przepartuję... jest ok... Ponownie wciskam "wystaw" i przechodzi :twisted: :twisted:
Nigdy na moje informacje poparte zdjęciami "Zespół" głąbów z Allegro nie odpowiedział :twisted: :twisted:
Wspomnę jeszcze o bujaniu się z parametrami wysyłki - chcę InPostem wysyłać i tak ustawiam. Dla osoby, która kupi pojawia się za każdym razem info o przesyłce poprzez Orlen... No kur.a !! Też jakikolwiek brak kontaktu i reakcji tępaków z Allegro :roll:

ODPOWIEDZ