Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
Chyba muszą wydrukować artbooka. Pewnie w Amazon UK mają drukarkę do tego, a w Niemczech i w Polsce drukują zwykłe książki. Podobnie jak z tłoczeniem płyt na CD-R.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To Oni nie mają gotowej jakiejś puli na premierę? Dodruk to chyba dopiero jak pierwszy nakład się wyprzeda?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Godzillę Arnolda mi anulowali i oddadzą kasę bo płyta jest niedostępna u dostawcy - sprzedawali to najpierw poprzez sklep CD DVD WINYL a teraz poprzez ABE MEDIA ale dostawca jest ten sam
Paczki z Intrady nadal nie ma, minęły już 24 dni od wysyłki.
W przypadku art booka mam taki komunikat:
Niemożliwe do dostarczenia
Niestety wystąpił problem z przesyłką i nie spodziewamy się już jej dostarczenia. Przepraszamy za niedogodności. W przypadku nie otrzymania zwrotu kosztów w ciągu 14 dni skontaktuj się z nami.
Tylko że art book jest nadal dostępny, więc dlaczego nie wyślą go ponownie?
Paczki z Intrady nadal nie ma, minęły już 24 dni od wysyłki.
W przypadku art booka mam taki komunikat:
Niemożliwe do dostarczenia
Niestety wystąpił problem z przesyłką i nie spodziewamy się już jej dostarczenia. Przepraszamy za niedogodności. W przypadku nie otrzymania zwrotu kosztów w ciągu 14 dni skontaktuj się z nami.
Tylko że art book jest nadal dostępny, więc dlaczego nie wyślą go ponownie?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Jak mogę sprawdzić co się dzieje z paczką z Intrady?
Miałem link do Europe -Air Mail- ale ok. tydzień temu przestał działać, podobnie jak odnośnik do Poczty Polskiej, paczka była wtedy w Warszawie i od tamtej pory, nic, ani widu, ani słychu. Boję się, żeby nic się z nią nie stało bo to trwa już długo, od 27 czerwca, gdy ją wysłali. Mam niby tracing info ale na Poczcie jest on nieprawidłowy.
Udało mi się znaleźć, cały czas na kolejnej odprawie celnej w Warszawie już od kilku dni, masakra ...
Miałem link do Europe -Air Mail- ale ok. tydzień temu przestał działać, podobnie jak odnośnik do Poczty Polskiej, paczka była wtedy w Warszawie i od tamtej pory, nic, ani widu, ani słychu. Boję się, żeby nic się z nią nie stało bo to trwa już długo, od 27 czerwca, gdy ją wysłali. Mam niby tracing info ale na Poczcie jest on nieprawidłowy.
Udało mi się znaleźć, cały czas na kolejnej odprawie celnej w Warszawie już od kilku dni, masakra ...
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Od wielu lat uzywam tej apki do sprawdzania trackingu swoich przesylek PKGE. NETlis23 pisze: ↑śr lip 24, 2024 08:57 amJak mogę sprawdzić co się dzieje z paczką z Intrady?
Jest tez link do strony
https://pkge.net/
Swoja droga dwie moje przesyłki (tez z Intrady) gdzieś utknęły w USA... Jedna od 20 dni..
- lis23
Moja leży od tygodnia na odprawie celnej w Warszawie: Obsługa celna II ZCPP, ostatni wpis, 24 lipiec a wysłali ją 28 czerwca, od 3 do 13 lipca leżała w Los Angeles.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Przyszły mi w końcu płyty z Intrady - dopłata: 20,50 zł.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
30 lipca była premiera art booku "Marvel's The Art of Guardians of the Galaxy vol 3", książka jest dostępna do zakupu, ja zrobiłem pre order na początku lipca, mamy już 2 sierpnia a zamówienie nie zostało ani opłacone, ani wysłane ... O co tu biega?
Dzwonić do nich, czy czekać? Cały czas pisze, że dostawa planowana na 6 sierpnia.
Dzwonić do nich, czy czekać? Cały czas pisze, że dostawa planowana na 6 sierpnia.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Lisu, ten dział zaczyna wyglądać jak skrzynka DMów na Insta u topmodelek... Chłopy sami ze sobą w nich gadają...
#FUCKVINYL
- lis23
Oki ale czegoś takiego jeszcze nie miałem ...
Dzwoniłem tam i Gość mi powiedział, że książka może być wysłana nawet po weekendzie, jest już poniedziałek, dostawa jest niby jutro, Amazon nie pobrał kasy i nie wysłał przesyłki
Dzwoniłem tam i Gość mi powiedział, że książka może być wysłana nawet po weekendzie, jest już poniedziałek, dostawa jest niby jutro, Amazon nie pobrał kasy i nie wysłał przesyłki
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
to znaczy że jej nie mają, jezu, tak trudno to zrozumieć?
jak pobiorą kasę, to znaczy, że dopiero wtedy amazon/inny sklep dostał ten towar.
na pewno za darmo niczego nie dostaniesz, o to się nie bój.
jak pobiorą kasę, to znaczy, że dopiero wtedy amazon/inny sklep dostał ten towar.
na pewno za darmo niczego nie dostaniesz, o to się nie bój.
#FUCKVINYL
- lis23
Książka cały czas jest dostępna do zakupu, więc nie ma możliwości, że jej nie mają, inaczej by nie sprzedawali - chociaż wszystko jest możliwe, skoro Empik sprzedawał Godzillę Arnolda, której sprzedawca nie miał Cena jest tylko wyższa o 20 zł, jak do jutra nic się nie zmieni to anuluję i zamówię jeszcze raz
Edit: Gościu z Amazonu powiedział mi, że może być jeszcze dzisiaj wysyłka z magazynu z Polski bo nie ma przypisanego magazynu do tego zamówienia, więc mogą wysłać w nocy lub jutro.
Przyszedł w końcu mail o opóźnieniu wysyłki Na razie nie wiadomo, kiedy wyślą
Edit: Gościu z Amazonu powiedział mi, że może być jeszcze dzisiaj wysyłka z magazynu z Polski bo nie ma przypisanego magazynu do tego zamówienia, więc mogą wysłać w nocy lub jutro.
Przyszedł w końcu mail o opóźnieniu wysyłki Na razie nie wiadomo, kiedy wyślą
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Amazon jest na prawdę zabawny
Mamy dobrą wiadomość – będziemy w stanie wysłać Twoje zamówienie wcześniej, niż zakładaliśmy. Gdy tylko przedmioty zostaną wysłane, otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem.
Nowa szacowana data dostawy: 24 lutego 2025
Książkę zamówiłem 8 lipca a premiera była 30
Mamy dobrą wiadomość – będziemy w stanie wysłać Twoje zamówienie wcześniej, niż zakładaliśmy. Gdy tylko przedmioty zostaną wysłane, otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem.
Nowa szacowana data dostawy: 24 lutego 2025
Książkę zamówiłem 8 lipca a premiera była 30
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Powtórzę. Amazon większość książek drukuje u siebie na miejscu w magazynie.
Problem może być z papierem, drukiem, okładką lub brakiem oryginalnej matrycy od wydawnictwa. Gdzieś nie spełniają wymogów technicznych.
Problem może być z papierem, drukiem, okładką lub brakiem oryginalnej matrycy od wydawnictwa. Gdzieś nie spełniają wymogów technicznych.
- lis23
Chcieli mi wysłać pod koniec sierpnia jednak ale na razie anulowałem zamówienie bo widziałem już książkę na YT i nie ma tak zbyt wiele fajnych artów, więc zakupię sobie za kilka miesięcy razem ze wznowieniem art booka do jedynki a teraz, kupię jakieś soundtracki
Tylko tak: dzisiaj anulowałem zamówienie, które nie było jeszcze wysłane ale w niedziele pobrali za nie kasę z konta, tam jest blokada, wiec nie pobiorą czy zwrócą, jeśli już pobrali?
Tylko tak: dzisiaj anulowałem zamówienie, które nie było jeszcze wysłane ale w niedziele pobrali za nie kasę z konta, tam jest blokada, wiec nie pobiorą czy zwrócą, jeśli już pobrali?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John