Hans Zimmer - Live In Prague (2017)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Hans Zimmer - Live In Prague (2017)
Milczą, ale w Stuttgardzie było wyświetlane na telebimie, że soon.
No chyba, że zrezygnowali akurat z niego.
No chyba, że zrezygnowali akurat z niego.
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
A czy tam był pełen chór czy taki naprędce dokooptowany po odpadnięciu śpiewaków z Białorusi? Bo jeśli ten drugi, to może plany na Blu-ray przeniosą na przyszły rok, podczas kolejnej odsłony trasy, kiedy będzie można dokoopotować pełen skład. Nię sądze, by nie chcieli w takej formie wydawać koncertu, ten z Pragi to przecież bestseller.
A tego nie wiem, ale to co piszesz dla mnie naturalna kolej rzeczy i może tak być. Ja bym się teraz na miejscu Hansa na wydanie nie zgodził, tylko sobie poczekał na koncerty z chórem.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Kiepskawy ten album. Płaski miks. Imho lepiej się słucha Pragi, choć na tej są czasem lepsze aranże musze przyznać. Raczej pas, chyba że wyjdzie bluray.
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nie podzielam. Brzmi to dużo lepiej jak dla mnie niż CD z Pragi, które zupełnie mi nie wchodzi (w przeciwieństwie do Blu-raya). Absolutnie nie plasko - pelniej, glębiej, z lepszą dynamiką. A opieram się na razie na wersji ze Spotify (sluchawki i na sprzecie). Ale prawda, niech nagrają Blu-ray. Zapewne to zrobią, bo kolejny bestseller murowany.
BluRay z aktualnej trasy potwierdzony przez samego Hansa w komentarzu na grupie. Bez daty, tylko że pracują nad nim właśnie.
Filmowali koncert w Dubaju, plus dodatkowo na pustyni obok kręcili sesje zdjęciowe i materiały do dodatków na płycie.
Filmowali koncert w Dubaju, plus dodatkowo na pustyni obok kręcili sesje zdjęciowe i materiały do dodatków na płycie.
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
To jest znakomita wiadomość. Okazuje się, że potwierdzili to juz 28 stycznia, tuz po koncercie.
https://twitter.com/XaviG4/status/1619098696813285376
https://twitter.com/XaviG4/status/1619098696813285376