Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
Taniej masz te 368 stron na angielskim amazonie (wychodzi niecałe 200zł z wliczoną przesyłką):
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listi ... 170&sr=1-1
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wczoraj sprawdzałem i był tymczasowy brak towaruAlthazan pisze: ↑pn kwie 27, 2020 11:56 amTaniej masz te 368 stron na angielskim amazonie (wychodzi niecałe 200zł z wliczoną przesyłką):

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Nie wiedziałem, że jest tyle ofert, spojrzałem tylko na tę główną i jej już nie było 
Czas oczekiwania jest bardzo długi, nawet do czerwca, ta druga księgarnia wysyła niby w trzy dni robocze ( choć obecnie w to nie wierzę ) ale dlaczego jest taka różnica w ilości stron?
Jutro przyjdzie mi w końcu art book do "Rise of the Skywalker", po miesiącu od zakupu

Czas oczekiwania jest bardzo długi, nawet do czerwca, ta druga księgarnia wysyła niby w trzy dni robocze ( choć obecnie w to nie wierzę ) ale dlaczego jest taka różnica w ilości stron?

Jutro przyjdzie mi w końcu art book do "Rise of the Skywalker", po miesiącu od zakupu

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Miesiąc to i tak dobrze. Gdybyś coś zamawiał z USA to trzeba liczyć 2 miesiące, jeśli wysyłka była z zachodniej części kraju. I to nie wliczając okresu realizacji oczywiście.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Nie mogę dokonać płatności przez PayPal, bo muszę mieć dodaną kartę kredytową. Wcześniej nie miałem żadnej karty i płaciłem bez problemu. Zrobiłem zakup na eBayu i teraz nie mogę zapłacić sprzedawcy. Napisałem do niego o anulowanie zakupu i czekam na odpowiedź. Co robić?
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Rejestrujesz na PayPal normalną kartę płatniczą z Twojego banku , którą robisz zakupy w Biedrze lub wyciągasz hajs z bankomatu ...Po rejestracji jesteś królem życia i robisz zakupy przez Paypal jak prawilny obywatelCharles pisze: ↑śr lip 15, 2020 16:21 pmNie mogę dokonać płatności przez PayPal, bo muszę mieć dodaną kartę kredytową. Wcześniej nie miałem żadnej karty i płaciłem bez problemu. Zrobiłem zakup na eBayu i teraz nie mogę zapłacić sprzedawcy. Napisałem do niego o anulowanie zakupu i czekam na odpowiedź. Co robić?

no chyba że nie ma nawet zwykłej karty, ale to wtedy by był drugim w PL po takim jednym mieszkańcu Żoliborza 

#FUCKVINYL
Próbowałem połączyć swój numer konta bankowego z PayPal, ale mam problem z tym ibamem. Wpisuję PL i swój numer konta i nie chce zapisać. Chyba, że różnica w imieniu też ma znaczenie. Jeżeli w banku jest Krzysztof, a tam Krzysiek na przykład...
Edit: Ok. Sprzedawca anulował zakup
Można na spokojnie rozwiązać problem.
Edit: Ok. Sprzedawca anulował zakup

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
paypal.pl i tam musisz ustawić. potem powiąż ponownie w Ebayu konto z paypalem - jest tam przycisk.
#FUCKVINYL
Źle wpisywałem nr konta, który musi być ściśnięty i nie może mieć przerw między numerami... człowiek uczy się całe życie 

- lis23
Amazon pobiera kasę z konta dopiero w momencie wysyłki? Jeśli premiera jest 1 września to dopiero wtedy pobiora środki?
Na Amazon.com jest trochę inaczej niż na UK czy DE, chciałem tylko sprawdzić cenę a klikło mi w zamówienie - na UK premiera jest dopiero 31 grudnia a na com 1 września.
Na Amazon.com jest trochę inaczej niż na UK czy DE, chciałem tylko sprawdzić cenę a klikło mi w zamówienie - na UK premiera jest dopiero 31 grudnia a na com 1 września.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

jak wyślą. ale przy takiej rozbieżności w dacie możesz być pewny że ta późniejsza jest prawidłowa 

#FUCKVINYL