W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
autor: Krzysiek » pt sty 18, 2013 20:01 pm
Days of Thunder mi się podoba

a Masadę zostawiłem sobie też z Varese

-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » pt sty 18, 2013 20:16 pm
W tej chwili jedyną możliwą opcją jest Varese. Muszę też dokładnie sprawdzić First Knighta, ale coś takiego jak Bad Girls, to ja sobie np. odpuszczę.
Nie mam zamiaru mieć dosłownie wszystkiego, co wyszło kiedykolwiek, to nie ma żadnego sensu. Na pewno z Williamsa, jeśli wyjdzie przy okazji premiery wersji 3D kupuję sobie Park Jurajski, niezależnie od okładki, chciałbym Angela's Ashes w wersji bez dialogów, no i nowa trylogia Gwiezdnych wojen.
Kompozytor wymagający największej naprawy w mojej kolekcji to zdecydowanie Ennio Morricone, bo mam tylko Misję i Days of Thunder (z FSM).
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » pt sty 18, 2013 21:14 pm
Paweł Stroiński pisze:Kompozytor wymagający największej naprawy w mojej kolekcji to zdecydowanie Ennio Morricone, bo mam tylko Misję i Days of Thunder (z FSM).
O, Days of Thunder to pewnie napisał Zimmorricone

A poważnie to chyba jednak Days of Heaven

-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » pt sty 18, 2013 21:23 pm
Tak
Film muszę wkrótce obejrzeć, mam go na kompie od *dawna*
-
Mefisto
autor: Mefisto » pt sty 18, 2013 21:30 pm
ale powiedz, że chociaż bd rip

-
Adam
- Jan Borysewicz
możecie przestać oftopić tu o zakupach do kolekcji i wspominkowych wieczorkach?

przecież są o tym odpowiednie tematy

NO CD = NO SALE
-
muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
autor: muaddib_dw » pt sty 18, 2013 23:34 pm
Krzysiek pisze:To pochwal się na czym słuchasz
teraz odpadłem.... wielokrotnie i w kilku tematach było to już poruszane (wręcz wałkowane) i dokładnie opisałem co jak oraz dlaczego

po co się po raz Nty dopytywać o to samo?? Wolałem tylko ad hoc napisać by znowu mnie nie ciągano za język
jak poczytasz (wystarczy poszukać z 1/3 od końca) to znajdziesz. Nie widzę potrzeby ponownego rozpisywania się tym bardziej, że to nie ten temat. A moje w nim wypowiedzi miały zakres wtrąceń lub dygresji do określonej osoby - Pawła
Racja była rozmowa na ten temat.
Jeśli natomiast nie chesz kierować wtrąceń lub dygresji do mojej osoby to pisz od razu

Next time będę wiedział jak się z tobą obchodzić.
-
Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
autor: Krzysiek » sob sty 19, 2013 09:54 am
cóż to dygresja do Ciebie jak tak bardzo chcesz.....

w Kargowej wszyscy tacy drażliwi (po sterydach?) czy tylko dwóch? Odpowiadałem Pawłowi a że się wciąłeś to kulturnie starałem się i Tobie odpowiedzieć. Jednak zacząłeś zadawać już bezsensowne pytania, na które pisałem (przynajmniej się starałem) w innych tematach.... A jak ktoś chce się "ze mną obchodzić" to przy zimie może mi co najwyżej zrobić mikołaja
bez urazy