BSX - GODZILLA: THE ULTIMATE EDITION (D.ARNOLD) - 17.10.2012
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: BSX - GODZILLA: THE ULTIMATE EDITION (D.ARNOLD) - 17.10.
Jak grasz to też z "własną" muzyką? Jeden były znajomy mówił mi kiedyś, że "swoją" muzykę podkłada podczas grania w RPG-i. Mnie by to trochę wnerwiało.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
RPG mają swoją muzykę, po to, aby jej słuchać. To tak jakbym oglądając jakiś film, podkładał sobie inną muzykę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Założę się, że wszystkie gry tak mają.Wawrzyniec pisze:RPG mają swoją muzykę, po to, aby jej słuchać.

Niektórzy nie lubią muzyki, która akurat jest w grze, a lubią grać z muzyką, więc podkładają to co lubią. Nie widzę w tym nic dziwnego. Gram w taką np. Outlaws i już mi się nudzą kolejne te same tracki Bajakiana. Co robię? Odpalam Morricone choćby.To tak jakbym oglądając jakiś film, podkładał sobie inną muzykę.
Ostatnio zmieniony śr gru 05, 2012 19:24 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
No ja gram zawsze z muzyką oryginalną, wyjątki to GTA i Euro Truck Simulator 2, w pierwszym można zrobić własną stację radiową i czasem sobie coś tam zapuszczam, a w drugim to nie ma muzyki, można sobie stream radia włączyć, jest kilkadziesiąt stacji i można własne dodawać, tak jak też i MP3 własne 
A i jeszcze jak mam "fazę" to w CS-ie zapuszczam sobie coś z YT (w Steamie jest wbudowana przeglądarka)

A i jeszcze jak mam "fazę" to w CS-ie zapuszczam sobie coś z YT (w Steamie jest wbudowana przeglądarka)

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I to jest fajne, bo normalnie to chyba pozostaje źródło zewnętrzne.Templar pisze:a w drugim to nie ma muzyki, można sobie stream radia włączyć, jest kilkadziesiąt stacji i można własne dodawać, tak jak też i MP3 własne
Ja tam lubię bez muzyki.A i jeszcze jak mam "fazę" to w CS-ie zapuszczam sobie coś z YT (w Steamie jest wbudowana przeglądarka)