Z całym szacunkiem, ale źródłem nie było to forum.kiedyśgrześ pisze:Gdzie jest źródło tej informacji? Ja to widzę tylko na Onecie, ale w tym przypadku źródłem jest to forum.
Star Trek: First Contact Limited Edition Complete
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: Star Trek: First Contact Limited Edition Complete
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Serdecznie przepraszam, faktycznie źródłem informacji opublikowanej na OnetMuzyka jest jak teraz czytam OnetMuzyka.Pawel P. pisze:Z całym szacunkiem, ale źródłem nie było to forum.kiedyśgrześ pisze:Gdzie jest źródło tej informacji? Ja to widzę tylko na Onecie, ale w tym przypadku źródłem jest to forum.
Petitio principii http://pl.wikipedia.org/wiki/Petitio_principii
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Po wielu przygodach w końcu paczka dotarła do moich rąk.
Sama płytka była spełnieniem moich marzeń wydawniczych, choć pewnie pedanci znaleźliby punkty do których można byłoby się przyczepić (np. brak nowego mastera i opieranie się na starym miksie, trochę lipna poligrafia). Niemniej cieszę się, że First Contact w komplecie trafił w końcu do mojej kolekcji. Zacny score i zacne wydanie.
Sama płytka była spełnieniem moich marzeń wydawniczych, choć pewnie pedanci znaleźliby punkty do których można byłoby się przyczepić (np. brak nowego mastera i opieranie się na starym miksie, trochę lipna poligrafia). Niemniej cieszę się, że First Contact w komplecie trafił w końcu do mojej kolekcji. Zacny score i zacne wydanie.

Dla mnie, oprócz świetnego tematu, był to zawsze przeciętny Star Trek goldsmithowy i wydanie rozszerzone wg mnie tylko dla hardkorów ST i Goldsmitha, bo mimo, że jest nowy materiał, to ogólnie miałem jeszcze większe wrażenie auto-pilota Jerry'owego niż przy nieco zwartym albumie oryginalnym. No, ale Tomek w swojej recenzji daje 5 gwiazdek, więc być może się mylę
Ja daję naciągane 3,5.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przecież to kwestia gustu, nic więcej. 
Całe szczęście mam tak wyborny smak muzyczny, że należycie doceniam ten niedoceniany score

Całe szczęście mam tak wyborny smak muzyczny, że należycie doceniam ten niedoceniany score