Jako drugi score największe prawdopodobieństwo pada więc na wczesny horror Hornera - DEADLY BLESSING, WOLFEN lub THE HAND.I think both new Intrada releases for this week are pretty exciting. One offers a reasonably famous score being released complete for the first time ever, the other offers frightening and powerful music by a sensational composer just getting started at the time. The former comes on two CDs for the price of one and is part of our MAF catalog of great soundtracks that I think should always be available. The other release will be available while interest and quantities remain. Both titles will be posted for ordering tomorrow evening (September 28) with artwork and audio samples for you to consider. Orders begin shipping on Tuesday, September 29. I hope one or both releases will be of interest to you!
INTRADA - 29.11.2011 - 2 tytuły
Re: INTRADA - 29.11.2011 - 2 tytuły
Doug's Corner:
JERRY GOLDSMITH - THE GREAT TRAIN ROBBERY 2CD

JAMES HORNER - WOLFEN

JAMES HORNER - WOLFEN

To są te wielkie tytuły na koniec roku ?
Intrada i La-LA (ok, poza Die Hard) dały ciała na maxa.
Ciekawe co tam Varese przyszykuje, oby nie było powtórki z rozrywki
Intrada i La-LA (ok, poza Die Hard) dały ciała na maxa.
Ciekawe co tam Varese przyszykuje, oby nie było powtórki z rozrywki
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Zamiast jęczeć jakie to kiepskie tytuły wydali ostatnio, nadmiar kasy po prostu przeznaczcie na prezenty dla najbliższych, albo jakiś szczytny cel 

Na Niszczyciela, który będzie na dniachnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Zamiast jęczeć jakie to kiepskie tytuły wydali ostatnio, nadmiar kasy po prostu przeznaczcie na prezenty dla najbliższych, albo jakiś szczytny cel

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Kurwa.
Znowu kasa poleci na Hornera.
Tak, tak... Jestem chyba jedynym fanem jakiegoś kompozytora, który jęczy, jak coś nowego się pojawia, ale co ja mam poradzić jak bida
Znowu kasa poleci na Hornera.
Tak, tak... Jestem chyba jedynym fanem jakiegoś kompozytora, który jęczy, jak coś nowego się pojawia, ale co ja mam poradzić jak bida

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A jak masz mieć kasę, skoro zamiast sprzedać staf wynosisz go na śmietnik? Adam sprzedaje najgorsze dziady.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Kto powiedział, że nie sprzedaję?Bucholc Krok pisze:A jak masz mieć kasę, skoro zamiast sprzedać staf wynosisz go na śmietnik? Adam sprzedaje najgorsze dziady.

Czasami coś opchnę. Ale dno totalne wywaliłem, bo szkoda nawet czasu na sprzedawanie.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To Aliens Ci nie starcza?
W Wolfen masz prawie to samo. 
Ale okładkę mogli lepszą dać...

Ale okładkę mogli lepszą dać...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński