Wolałbym coś nowego, a nie kolejne odcinanie kuponów od oryginalnej trylogii.
P.S: taki sam obrazek można podstawić pod prequele Lucasa

Dobre pytanie. Po co Lucas robił filmy o młodym Obi-Wanie i Vaderze, skoro i tak było wiadomo, że nie żyją?tylko po co, skoro już wiadomo, że nie żyje?
Problem w tym, że to jest, dla mnie, nieciekawa postać i nie interesują mnie jego wcześniejsze przygody. Dawać mi coś o Jedi! Obi - Wan się nie liczy
Być nie może! Fani Gwiezdnych wojen lubią Luke'a Skywalkera. Czekam na kolejne sensacyjne odkrycia jak np. że woda jest morka.The Backlash To ‘The Last Jedi’ Showed That ‘Star Wars’ Fans Actually Liked Luke Skywalker
https://naekranie.pl/aktualnosci/polski ... 1608644469Drogie Czytelniczki, Drodzy Czytelnicy,
informujemy, że tytuł „Star Wars. Thrawn. Zdrada” był ostatnim tytułem z uniwersum Star Wars wydanym w Uroborosie.
Od roku 2021 nie planujemy wydawania kolejnych tytułów gwiezdnowojennych, jak również nie planujemy dodruków tytułów niedostępnych. Dotychczas wydane przez nas tytuły z serii Star Wars będą dostępne w sprzedaży jeszcze do 31 marca 2021 r. Dziękujemy Wam za wspólnie spędzone lata, te dobre i te lepsze, lecz zawsze pełne emocji. Dziękujemy Wam za wsparcie, wskazówki oraz za dobre słowa.
Niech Moc będzie z Wami!
Wasz Uroboros