Potwór z Loch Ness?

Powiem Ci, że mnie zachęciłeś aż sobie ściągnąłem 1 tom. Dam znać jak przeczytamhp_gof pisze: ↑sob sie 12, 2017 17:20 pmSpodziewałbyś się, gdybyś czytał komiks. Ja dopiero przeczytałem po obejrzeniu filmu, naprawdę fajny komiks. Chciałbym żeby powstały sequele filmu, bo ten świat jest naprawdę bogaty. Wszystko teraz w rękach Chin, bo boxoffice w tej chwili do najlepszych nie należy. Tym bardziej powinieneś iść do kina
Spoiler:
To jakaś nowa planeta? Czy to ta na której Luke'a? I ciekawe co się kryję za chmurami w lewym górnym rogu.lis23 pisze: Potwór z Loch Ness?![]()
Film jest oparty w największym stopniu na Ambasadorze cieni, który znajduje się dopiero w tomie trzecim wydania zbiorczego
https://naekranie.pl/aktualnosci/obi-wa ... en-2220692Wiadomość z ostatniej chwili – Lucasfilm ogłasza nowy spin-off Gwiezdnych Wojen, który skupi się na postaci Obi-Wana Kenobiego. Informacje potwierdza The Hollywood Reporter. Projekt jest na bardzo wczesnym etapie rozwoju – nie ma jeszcze scenariusza, jednak prowadzone są rozmowy z kandydatem na stanowisko reżysera. Według doniesień jest nim nominowany do Oscara Stephen Daldry (Billy Elliot, Godziny, Lektor).
Nie wiadomo, czy w głównej roli powróci Ewan McGregor, choć sam aktor wyznał, że jest otwarty na tę propozycję. Postać Obi-Wana pojawiała się już w oryginalnej trylogii Gwiezdnych Wojen, począwszy od filmu Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja, gdzie w Mistrza Jedi wcielał się Alec Guinness.
Przypomnijmy, że będzie to kolejny spin-off serii Gwiezdnych Wojen. Aktualnie trwają prace na planie filmu o młodym Hanie Solo, który zadebiutuje wiosną przyszłego roku.
W oświadczeniu prasowym Lucasfilmu czytamy, że rozwiązano umowę za porozumieniem stron. Oficjalnym powodem są kompletnie różne wizje na film.