https://www.youtube.com/watch?v=1NNx26bkI9IAle Wiesz, że powieść Pyle'a to zamerykanizowana wersja legendy o Robinie z Sherwood?
SEQUELE
Re: SEQUELE
Mamma Mia 2 - ten film to jest po prostu koszmar. Robienie sequela praktycznie bez Meryl to poroniony pomysł. Cher, która ma być jej matką wygląda młodziej od niej, pomijając to, że wygląda jak drag queen. Piosenki gorsze niż w jedynce, największe hity powtórzone. Historyjka na siłę naciągana.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
mi się podobał, nie aż tak jak jedynka, bo Brosnan i Meryl praktycznie nie śpiewają, ale mozna obejrzec. Nie przesadzałbym z tym koszmarem, to nie Ciacho
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chcecie koszmaru, dajcie Patrykowi Vedze zrobić część trzecią.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper a co powiesz o tym nowym Terminatorze produkowanym przez Camerona?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A ja do dzisiaj nie oglądałem oryginału. :V Ale jest okazja, żeby w końcu nadrobić.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pewnie w serialu nie będzie muzyki Jonesa ani nawet nawiązania do tematu głównego...
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ponoć "Zabójcza Broń 5" w drodze!
Nie dziwię się, trzecia część "Bad Boys" święci udany powrót i już zapowiedziano kontynuację, więc idą za ciosem:
https://www.ppe.pl/news/142147/zabojcza ... egoly.html
Ciekawe, czy Donner powróci jako reżyser?
Nie dziwię się, trzecia część "Bad Boys" święci udany powrót i już zapowiedziano kontynuację, więc idą za ciosem:
https://www.ppe.pl/news/142147/zabojcza ... egoly.html
Ciekawe, czy Donner powróci jako reżyser?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Przecież on ma 90 lat i nie nakręcił niczego od dobrych kilkunastu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
No tak ale to On zabiegał o kolejną część serii i nie wiem, kto mógłby Go zastąpić na stołku reżysera? Sam Gibson?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
2 lata temu cała trójka prezentowała się jeszcze bardzo dobrze.
youtu.be/x5_f6t8gcbk
Na "Zabójczą Broń 5" z oryginalnym składem czekam od dawna, ale trzeba to było zrobić jakieś 10 lat temu. Donner w tym roku kończy 90, a film nie ma nawet scenariusza, nawet jakby aktorzy weszli na plan + postprodukcja, nie wiem czy Richard doczekałby premiery... no i ciekawe czy Joe Pesci też by powrócił, sam Martin ledwie co namówił go na Irlandczyka... Pożyjemy, zobaczymy, ale najpierw czeka nas "Gliniarz z Beverly Hills 4", ten jest już oficjalnie zaklepany
youtu.be/x5_f6t8gcbk
Na "Zabójczą Broń 5" z oryginalnym składem czekam od dawna, ale trzeba to było zrobić jakieś 10 lat temu. Donner w tym roku kończy 90, a film nie ma nawet scenariusza, nawet jakby aktorzy weszli na plan + postprodukcja, nie wiem czy Richard doczekałby premiery... no i ciekawe czy Joe Pesci też by powrócił, sam Martin ledwie co namówił go na Irlandczyka... Pożyjemy, zobaczymy, ale najpierw czeka nas "Gliniarz z Beverly Hills 4", ten jest już oficjalnie zaklepany