Star Wars
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Star Wars
Możliwe, że nie chodzi o ostatniego Jedi, a o ostatnich Jedi - Luke i Rey 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
A może Kylo Ren?
Jedi to on, ona, oni, one.. Więc nie wiemy, po prostu. Może chodzić o każdego, a już na pewno minimum o Luka i Rey - w Ep7 tylko o nich była mowa jako Jedi, lub potencjalni Jedi, co oczywiście nie znaczy, że w Ep8 na początku nie okaże się, że np. znów nagle ktoś pokona mistrza ciemnej strony Kylo Rena trzymając 1 raz w życiu miecz świetlny w dłoni bo usłyszał głosy
Także twórcy dalej bawią się z widzami żeby fanboje rozkminiali fabułe i nakręcali PR
Mi tam wszystko jedno - mogą wszyscy zginąc nawet. przy Łotrze trolowałem przed premierą że się tak stanie, i okazało się że trafiłem

Także twórcy dalej bawią się z widzami żeby fanboje rozkminiali fabułe i nakręcali PR

Mi tam wszystko jedno - mogą wszyscy zginąc nawet. przy Łotrze trolowałem przed premierą że się tak stanie, i okazało się że trafiłem

#FUCKVINYL
- lis23
Jak już jesteśmy przy SW to pokażę, co mi przyniósł Mikołaj

Cztery zestawy z TFA i trzy z RO

Cztery zestawy z TFA i trzy z RO

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- sznurek066
- Parkingowy przed studiem nagrań
Co do tytułu wydaje mi się że może on sugerować wycofywanie się disney'a z idei jedi/sith. Już w animacji zaczęły się pojawiać terminy grey jedi w rogue mieliśmy mnicha z dawnych świątyń w których nie było rozróżnienia na jasną i ciemną stronę mocy. W dodatku cała postać Kylo której siła ma być w tym że jest gdzieś pomiędzy i upadek zakonu jedi(w eu niby z powodów że był za bardzo otrodoksyjny). Pewnie odejdą od biało czarnych postaci a zarazem znikną i jedi.
Co do zestawów lego to fajne zawsze miałem sentyment do tej firmy.
Co do zestawów lego to fajne zawsze miałem sentyment do tej firmy.

- lis23
Myślę, że aż tak daleko się nie posuną, bo Jedi i Sith to znaki rozpoznawcze i niemalże znaki handlowe/towarowe
Najprawdopodobniej tytuł tyczy się więcej niż jednej osoby. Może pojawi się jeszcze jakiś inny Jedi poza Lukiem i Rey?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Force of Kurosawa: https://www.youtube.com/watch?v=_mtlVzdj1ws
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
A, czyli to już nie jest zwykły blockbuster w świecie SW i tendencjami współczesnego kina, tylko głeboka opowieść o nierówności społecznej i wiadomość polityczna dla widzów, żeby dbali o tych pokrzywdzonych przez społeczeństwo... 5 GWIAZDEK NA 4
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Myślałem przez moment, że to nowe Power Rangers... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
To grafika z pudełka z jakimś gadgetem 
Swoją drogą, pojawiają się już Europejskie tłumaczenia tytułu i wiele wskazuje na to, że "Last Jedi" to liczba mnoga.

Swoją drogą, pojawiają się już Europejskie tłumaczenia tytułu i wiele wskazuje na to, że "Last Jedi" to liczba mnoga.
Spoiler:
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lepiej wygląda w rozpuszczonych włosach.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Przecież wszyscy wiedzą, że Ezra to Snoke

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
„Łotr 1” na blu-ray 24 marca w USA:

Dodatki:
„A Rogue Idea” – to dokument w którym John Knoll opowie o koncepcie filmu i o tym jak rozpoczynano prace nad samodzielnymi „Gwiezdnymi Wojnami”.
„Jyn: The Rebel” - bliższe spojrzenie na Jyn oraz to jak Felicity Jones nadała jej finalny kształt.
„Cassian: The Spy” - Diego Luna opowie o swojej postaci.
„K-2SO: The Droid” - dokument o rozwoju postaci K-2SO oraz występie Alana Tudyka.
„Baze & Chirrut: Guardians of the Whills” - lepsze ukazanie relacji tej pary bohaterów, a także dwóch chińskich aktorów – Jianga Wena i Donniego Yena.
„Bodhi & Saw: The Pilot & The Revolutionary” - Forest Whitaker i Riz Ahmed opowiedzą o swoich postaciach.
„The Empire” - dokument o nowych i starych szwarccharakterach.
„Vision of Hope: The Look of Rogue One” - filmowcy opowiadają o trudnościach w pracy nad rozwojem nowego filmu i o tym jak on się ma do świata klasycznej trylogii.
„The Princess & The Governor” - dokument o powrocie dwóch bardzo ważnych postaci na ekran.
„Epilogue: The Story Continues” - filmowcy świętują premierę „Łotra 1”, a także spoglądają na przyszłe filmy.
„Rogue Connections” - nawiązanie i ukryte fakty, który łączą „Łotra 1” z uniwersum „Gwiezdnych Wojen”
Zero scen niewykorzystanych, więc to zapewne nie ostatnie wydanie

Dodatki:
„A Rogue Idea” – to dokument w którym John Knoll opowie o koncepcie filmu i o tym jak rozpoczynano prace nad samodzielnymi „Gwiezdnymi Wojnami”.
„Jyn: The Rebel” - bliższe spojrzenie na Jyn oraz to jak Felicity Jones nadała jej finalny kształt.
„Cassian: The Spy” - Diego Luna opowie o swojej postaci.
„K-2SO: The Droid” - dokument o rozwoju postaci K-2SO oraz występie Alana Tudyka.
„Baze & Chirrut: Guardians of the Whills” - lepsze ukazanie relacji tej pary bohaterów, a także dwóch chińskich aktorów – Jianga Wena i Donniego Yena.
„Bodhi & Saw: The Pilot & The Revolutionary” - Forest Whitaker i Riz Ahmed opowiedzą o swoich postaciach.
„The Empire” - dokument o nowych i starych szwarccharakterach.
„Vision of Hope: The Look of Rogue One” - filmowcy opowiadają o trudnościach w pracy nad rozwojem nowego filmu i o tym jak on się ma do świata klasycznej trylogii.
„The Princess & The Governor” - dokument o powrocie dwóch bardzo ważnych postaci na ekran.
„Epilogue: The Story Continues” - filmowcy świętują premierę „Łotra 1”, a także spoglądają na przyszłe filmy.
„Rogue Connections” - nawiązanie i ukryte fakty, który łączą „Łotra 1” z uniwersum „Gwiezdnych Wojen”
Zero scen niewykorzystanych, więc to zapewne nie ostatnie wydanie

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John