No to jest fakt, że w nowych Epizodach wszyscy nimi machają, jakby faktycznie nic nie ważyły, ale Lucas twierdzi, że to dlatego, że Jedi są tu w szczytowej formie. A te dzieciaki też mają mniejsze miecze, treningowe więc może i efekt żyroskopowy jest mniejszy. Do tego wszystkie trzymają je dość sztywno i żadne z nich nie macha nimi jedną ręka, nie wiem, gdzie Ty to widziszJeszcze się tak do tego odniosę, jakoś mi się to kupy nie trzyma, przecież w Ataku klonów widzimy małe dzieciaki co posługują się mieczami świetlnymi i niektóre to nawet jedną ręką

Ojej no popatrz jaka szkoda, ze nie możesz. Nie popłacz się czasem. Bagno to Ty sadzisz, hajpując taki se remake nowej nadzieiMefisto pisze:Tytuł wątku to John Williams - Star Wars: The Force Awakens. Wypierdalać mi z tym offtopem. Wybanowałbym was wszystkich w pizdu, gdybym mógł, bo bagno takie sadzicie, że łeb mały.

Poza tym prosiłem już wcześniej, żeby ktoś to przeniósł do jakiegoś nerdowskiego wątku, albo podpiął pod ogólny temat star warsów, ale admini widać pewnie już śpią, więc najwyraźniej będziesz musiał przeżyć z tym bólem dupy do jutra - polecam jakieś dobre painkillery