James Bond
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: James Bond
Świetny tytuł, i epic fail bukmacherów
Że też nikt na to nie wpadł - zobaczcie na producenta, reżysera i scenarzystę TEGO filmu
https://en.wikipedia.org/wiki/No_Time_t ... 1958_film) 

#FUCKVINYL
Kijowa czcionkaNowy Bond zyskał tytuł:
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Tytuł się podoba, odchodzi od jednowyrazowców Mendesa i idzie w Bondowską klasykę, choć świeżością nie grzeszy i po poprzednich tytułach Bondów z Craigiem wygląda trochę jak z innej bajki.
No tytuł wybitnie jakby z ery Seana i Rogera
i dobrze !
Co do ostatnich tytułów Daniela:
1. Quantum Of Solace - po 10 latach dalej cały świat w tym ja nie wiemy o co z nim kaman
2. Skyfall - wyjaśnienie tytułu pada w filmie pod koniec i to tylko jeśli ktoś zwróci uwagę na wyryty napis na starym posągu-kolumnie, która miga przez ekran przez zaledwie trzy sekundy.
3. Spectre - nazwij film o Bondzie nazwą największej organizacji przestępczej z którą walczył, czyli gloryfikując przeciwnika a nie bohatera, i to w filmie w którym dobry aktor grając szefa tej organizacji, zagrał tę postać wręcz pastiszowo, żeby nie powiedzieć karykaturalnie, czym wydatnie przyczynił się do słabszego odbioru filmu na świecie.
Dlatego mnie się teraz ten nowy tytuł mega podoba, a że skopiowali go ze starego filmu Broccoli'ego - cóż

Co do ostatnich tytułów Daniela:
1. Quantum Of Solace - po 10 latach dalej cały świat w tym ja nie wiemy o co z nim kaman

2. Skyfall - wyjaśnienie tytułu pada w filmie pod koniec i to tylko jeśli ktoś zwróci uwagę na wyryty napis na starym posągu-kolumnie, która miga przez ekran przez zaledwie trzy sekundy.
3. Spectre - nazwij film o Bondzie nazwą największej organizacji przestępczej z którą walczył, czyli gloryfikując przeciwnika a nie bohatera, i to w filmie w którym dobry aktor grając szefa tej organizacji, zagrał tę postać wręcz pastiszowo, żeby nie powiedzieć karykaturalnie, czym wydatnie przyczynił się do słabszego odbioru filmu na świecie.
Dlatego mnie się teraz ten nowy tytuł mega podoba, a że skopiowali go ze starego filmu Broccoli'ego - cóż

#FUCKVINYL

A może czas...

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Z cyklu Klub Seniora Przedstawia 

Dobrze, że nie "Nie Pora Umierać" 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
"Nie Czas na Śmierć" brzmiałoby, chyba lepiej i bardziej Bondowsko, ale chyba dali wierne tłumaczenie.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Padł ostatni klaps. Jak na tak duży tytuł, niewiele mają czasu na postprodukcję, premiera za 5 miesięcy.
- Radosław Rozbicki
- Asystent orkiestratora
Z ploteczek wyczytanych rano na TT dowiedziałem się, że aktualny kompozytor Romer, niestety porzucił projekt. Ciekaw jestem kto go zastąpi, mam jedną osobę w głowie, która strzela projektami jak czołg pociskami.