Mystery pisze:Czyżby szykował nam się nowy film Marvela z "nową" postacią? Mianowicie po napisach końcowych Strażników ujrzymy...Spoiler:
NADCHODZĄCE EKRANIZACJE KOMIKSÓW (2014-∞)
Re: NADCHODZĄCE EKRANIZACJE KOMIKSÓW (2014-2016)
Spoiler:
Marvel podał najbliższy rozkład jazdy:

Avengersi w dwóch partach, omg... ciekawe czy Brajanowi się uda podtrzymać przez 5 lat dobre kontakty z Marvelem i zrobi jeszcze jakiś projekt z tej listy chocby jeden 

NO CD = NO SALE
Pewnie zrobi, tym bardziej, że czeka nas czas powrotów, kolejnego Kapitana Amerykę zrobi Jackman, a Stażników Bates i nie widzę żadnych przeciwwskazań dlaczego Brian miałby nie zrobić trzeciego Avengers, choć pierwszy part dopiero za 4 lata i do tego czasu jeszcze wiele rzeczy może się zdarzyć.
Z innych tytułów Doctora Strange powinien obsłużyć Young, a powrót Tylera do Thora będzie się wiązał od nazwiska reżysera i czy takowy nie ma swojego gościa od muzyki. Pozostałe tytuły to zagadki i dzisiaj nawet nie ma co tu gdybać.
Z innych tytułów Doctora Strange powinien obsłużyć Young, a powrót Tylera do Thora będzie się wiązał od nazwiska reżysera i czy takowy nie ma swojego gościa od muzyki. Pozostałe tytuły to zagadki i dzisiaj nawet nie ma co tu gdybać.
pewne jest jedno - dopóki Hansik nie położy łapy na Marvelu, dotąd możemy się spodziewać zaskakujących angaży w tym uniwersum, lub ewentualnego powrotu Brajana na jakiś tytuł(y?) - bo inaczej będzie samo rcp i Hans 

NO CD = NO SALE
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
szczególnie powyżsi dadzą radę w nadchodzącym starciu z RosjanamiMystery pisze:Marvel podał najbliższy rozkład jazdy:

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Się rozkręcili jak dzieci w Bangladeszu z szyciem dresów.Mystery pisze:Marvel podał najbliższy rozkład jazdy
Jakość produktu też podobna.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no tu trochę nie bardzo bo akurat kazdy film marvela jest lepszy od poprzedniego, co mnie mocno zaskakuje. a takie tytuły jak IM3, Giardiansi czy Kapitan 2 to już w ogole dobre i mądre kino.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taa... zwłaszcza Thor 2 to takie arcydzieło bijące pierwszą część na głowę.Adam pisze:no tu trochę nie bardzo bo akurat kazdy film marvela jest lepszy od poprzedniego
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
To ja jestem jakiś dziwny Guardiansi to jedyny marvel który strawiłem i w miarę podobał się, natomiast IM3 dobre i mądre kino serio ?
- Wojteł
- John Williams
Ja tam lubię te filmy Marvela, bo one zazwyczaj nie udają, że są ambitnym arcydziełem o walce dobra ze złem, mrokiem w nas samych, i całym innym bullshitem, przez który kulał np. ostatni Batman. Fakt, niektóre z tych filmów są lepsze, inne gorsze, większość z nich jest naiwna i prosta do bólu, ale na przykład Irony obiecują, że w filmie dostanę masę wybuchów i Roberta Cool As Fuck Downeya Jr. i dokładnie to dostaję
A Nolan mi obiecuje, że dostanę Obywatela Kane'a w wersji noir-sci-fi i dostaję faceta w pelerynie z uszkami
Bez urazy, zwłaszcza ze strony Wawrzka, że tak daję tego Nolana jako przykład, ale moim zdaniem to tworzy dobry kontrast: Bezpretensjonalna rozrywka, która nie udaje czegoś więcej niż jest, vs napuszony do granic możliwości film, który wcale bystrzejszy od takich Ironów nie jest 
Btw. filmów Marvela niekoniecznie nazwałbym "dobrymi" a już na pewno nie "mądrymi", ale jak chcę obejrzeć czystą rozrywkę, to one mi to gwarantują, a intelektualnie i pod względem fabularnym i tak biją na głowę Michaela Baya

Btw. filmów Marvela niekoniecznie nazwałbym "dobrymi" a już na pewno nie "mądrymi", ale jak chcę obejrzeć czystą rozrywkę, to one mi to gwarantują, a intelektualnie i pod względem fabularnym i tak biją na głowę Michaela Baya

Ostatnio zmieniony ndz lis 02, 2014 20:09 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 2 razy.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Nie wiem, jak dokładnie rozumieć coś takiego, ale na pewno ogłupiają mniej, niż Transformersy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to ja sto razy od Marvela jakieś kino klasy B. Też bezpretensjonalna rozrywka, która niczego nie udaje i przynajmniej zdecydowanie częściej są cycki.Wojtek pisze:Bezpretensjonalna rozrywka, która nie udaje czegoś więcej niż jest