Star Wars
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: STAR WARS: EPISODE VII (2015)
Przecież ja nie o tym temacie 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Abrams jeszcze chyba nigdy nie zrobił filmu na czas, a kontrakt na SW podpisał z naciskiem na punkt, że premiera filmu będzie luźna, znaczy tak jak oba Star Treki opóźni się zapewne o rokSzczypior pisze:I nie 7, tylko to już za 2 lata.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak i 50 innych.Szczypior pisze:Ale przyznasz, że ten o Godzilli bardziej zasługuje, żeby być w offtopie niż ten

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
WTF, Disney likwiduje LucasArts:
http://www.joystiq.com/2013/04/03/disne ... lucasarts/

A ja tak czekałem na Star Wars 1313 i dupa
http://www.joystiq.com/2013/04/03/disne ... lucasarts/

A ja tak czekałem na Star Wars 1313 i dupa

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz a co w takim razie z możliwymi kolejnymi KOTORami? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Teraz gry SW i ewentualnie Indiana Jones, Monkey Island i inne serie, które miało LucasArts będą robiły studia Disneya lub inne, które wykupią od nich licencję.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Lucas Art ponoć przynosił duże straty ale ta nowa gra zapowiadała się ciekawie ...
aż strach się bać, jak to teraz będzie wyglądać - Disney anulował już świetnie zapowiadającą się grę z " Piratów z Karaibów ", bo .... ponoć promowała ona przemoc i pijaństwo ...

aż strach się bać, jak to teraz będzie wyglądać - Disney anulował już świetnie zapowiadającą się grę z " Piratów z Karaibów ", bo .... ponoć promowała ona przemoc i pijaństwo ...

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
z jednej strony szkoda, ale z drugiej - może wreszcie ruszą z jakimiś normalnymi grami, bo przez ostatnie 8 lat Lucasarts co wydał? Dwie gry na PC, jedno MMO, które musiało przejść na darmowy tryb, bo nikt tego nie chciał i w pizdu debilnych gier kinekta, opartych o ten gówniany serial clone wars
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Old Republic robiło BioWare, LucasArts było tylko wydawcą (i to jeszcze razem z EA). Przez ten okres 8 lat, o którym wspomniałeś to LucasArts zrobiło tylko dwie części Force Unleashed na PS3 i X360, Star Wars: Republic Commando i Lucidity, no i jeszcze jeden ich oddział z Singapuru zrobił dwie gierki na DSa.
- Wojteł
- John Williams
Republic Commando było w 2005, jakby to liczyć, to wtedy wyszła też Zemsta Sithów na konsole. Tak czy siak, bida z nędzą ostatnio. Zresztą, co ja się tam martwię? Co by nie wypuścili, to i tak mi nie pójdzie. Chyba, że jakiś star warsowy mode do sapera albo pasjansa.
A Battlefronta to kto robił?
A Battlefronta to kto robił?
To też nie było LucasArts, tylko The CollectiveWojtek pisze:Republic Commando było w 2005, jakby to liczyć, to wtedy wyszła też Zemsta Sithów na konsole.

Pandemic StudiosA Battlefronta to kto robił?
- Wojteł
- John Williams
Ja pitolę
To w sumie dobrze, że likwidują, może ruszą z kopyta teraz
Ja bym nie miał nic przeciwko kontynuacji Republic Commando, ale ponoć się nie sprzedało za dobrze

Ale Force Unleashed było nawet całkiem fajne, no i liczyłem na te Star Wars 1313, zapowiadało się całkiem dobrze.