Star Wars
Re: STAR WARS: EPISODE VII (2015)
Harrison Ford wraca do "Gwiezdnych wojen".
http://www.tvn24.pl/harrison-ford-wraca ... 184,s.html
#FUCKVINYL
Na 99.8% będzie Williams albo Giacchino, także można powiedzieć, że nazwisko kompozytora się już zna 

- Wojteł
- John Williams
Info sprzed tygodniaAdam pisze:Harrison Ford wraca do "Gwiezdnych wojen".
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Powinni zwołać konferencję prasową ktoś od Disneya, Kennedy, Abrams, Lucas i oficjalnie poinformować, kto, co i jak.Szczypior pisze:Nie spieszą się z podaniem oficjalnej informacji![]()
Ja to widzę obecnie tak:Szczypior pisze:Albo Williams, albo Giacchino.
A może razem będą tworzyć
Williams
Muzyczny ojciec serii, powracają starzy aktorzy, to czemu nie on, tym bardziej, że czuje się na siłach i wyraził zainteresowanie, a innych filmów na horyzoncie nie widać. Pod względem marketingowym taki powrót byłby z pewnością wielkim wydarzeniem, a dla takiego nerda jak Abrams współpraca z Williamsem byłaby z pewnością marzeniem i zapewne Kennedy wraz Lucasem byliby za ściągnięciem Williamsa, tylko czy on sam by chciał pracować dla Disneya i nowego reżysera.
Giacchino
Najbliższy współpracownik i przyjaciel Abramsa, który od 2001 robi dla niego wszystko. Fanatyk Star Wars i Williamsa i wejście w jego buty było dla niego z pewnością zawodowym spełnieniem. Przemawia za nim wiek, muzyczny styl i ceniony w USA talent i popularność. Ma bardzo dobre stosunki Disneyem, nie jest obcy Kennedy i współpracował już z Lucasem.
Póki co daje 60% Giacchino i 40% Williams, ale prawdopodobna wydaje się też być współpraca. Kompozytorem Giacchino, Williams konsultantem, a może nawet twórcą tematów czy materiału do zaadaptowania przez Michaela.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Gdyby Williams miał w planach inne prace dla Spielberga i nie miał czasu, to wyjście o którym Piszecie byłoby zrozumiałe i idealne, ale, jak wiemy, Spielberg nie ma pomysłu na to, co dalej po " Lincolnie ", więc Williams jest " wolny "
- tak więc udział Williamsa w nowej trylogii SW ( a przynajmniej w epizodzie VII ) na " pełnym etapie " nie byłby niczym dziwnym.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Gorzej jakby po pierwszej części (lub w trakcie realizacji) mu się zmarło, a myślę, że ten wariant jest brany pod uwagę przez producentów.

takie coś jest wkalkulowane nawet w kontrakty 20latków w naszym kraju a co dopiero tam 

#FUCKVINYL

Star Wars back in action again

Fajnie postarzeli Chewbacce.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
Luke wygląda jak jakiś ksiądz
nie wiem czemu, ale przypomina mi się taki serial: " Ptaki ciernistych krzewów "

nie wiem czemu, ale przypomina mi się taki serial: " Ptaki ciernistych krzewów "

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
a) To fanart
b) Co tam robi Barbra Streisand?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Dobrze wiem, że to fan art, choć wygląda dosyć profesjonalnie.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Wawrzyniec pisze:a) To fanart
Jest to fanart stworzony w duchu Drew Struzana

Jak sie Carie Fisher znowu zacpa to nie wiadomo czy dozyje konca zdjec E7

- lis23
Abrams o VII Epizodzie SW:
jeśli Spielberg miałby mieć jakiś wkład w nowe epizody to myślę, że byłaby nim rekomendacja Williamsa na kompozytora
http://www.filmweb.pl/news/J.J.+Abrams+ ... i%22-94240Dopiero zaczynamy, więc siłą rzeczy na razie mamy więcej pytań niż odpowiedzi - mówił Abrams - Nigdy nie byłem fanem "Star Treka", ale wiedziałem, że istnieje wersja tej opowieści, która byłaby dla mnie ekscytująca, którą chciałbym zobaczyć. Myślę, że ponownie będzie tym razem. Jak nakręcimy ten film? Jakich wyborów dokonamy? Co się w nim znajdzie? Na to wszystko odpowiemy z czasem, niemniej podstawą jest to głębokie przeświadczenie o wielkim potencjale tej historii. Na początku ta propozycja wydawała mi się nie do pomyślenia - przecież jestem w środku kręcenia opowieści z konkurencyjnego uniwersum! Jednak po rozmowach z Kathleen Kennedy i po entuzjastycznej reakcji Stevena Spielberga wiedziałem, że to będzie dobra decyzja.
jeśli Spielberg miałby mieć jakiś wkład w nowe epizody to myślę, że byłaby nim rekomendacja Williamsa na kompozytora

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John