Ja zacząłem, a ten wątek ze smokami to jest offtop w offtopie. Nie znamy kompozytora, a jeśli jakiś będzie to najpewniej szofer Zimmera, albo kucharz.Wawrzyniec pisze:Jak miło.
A w ogóle to jakim cudem przeszliśmy z Godzilli na smoki?
kiedyśgrześ pisze:Przecież Godzilla to jest smok, gdyby nie zionęła czymś z japy, to można by polemizować, ale zionie![]()
Kod: Zaznacz cały
Nazwa Gojira (Godzilla) jest zlepkiem japońskich słów oznaczających wieloryba (kujira) i goryla (gorilla).
no, jak wielki jaszczur zionie to to jest smok a nie żyrafa, czy inny wieloryb połączony z gorylem...Godzilla w pierwotnych planach miał być gigantyczną ośmiornicą. Jednak Iwao Mori przekonał Ishirō Hondę, że lepsza będzie postać wielkiego jaszczura.
A Ramin po Pacific Rim to w ogóle będzie fachuraKoper pisze:Nie chcę nic krakać ale niejaki Jablonsky ma doświadczenie w ilustrowania filmów o gigantycznych istotach (D-War, Transy)
Trzeba będzie wprowadzić oceny ujemne za oryginalność, chociaż może użyje innej biblioteki sampli.Mystery pisze:A Ramin po Pacific Rim to w ogóle będzie fachuraKoper pisze:Nie chcę nic krakać ale niejaki Jablonsky ma doświadczenie w ilustrowania filmów o gigantycznych istotach (D-War, Transy)