CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
nadrabiając zaległości ostatnio widziałem dwa filmy, jeden nazywał się Pacific Rim, drugi nazywał się Atlantic Rim, jeszcze nie zdecydowałem, który był lepszy, co prawda w tym pierwszym robot miotał tankowcem, no ale w tym drugim potwór rzucał łodzią podwodną, no nie mogę się zdecydować, co mi się bardziej podobało, decyzje, decyzje 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a co miało lepszą muzę? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
King Kong vs. Godzilla
Epickie kino
Abstrahując od fabuły (nikt się nie spodziewał chyba skomplikowanych wątków i złożonych postaci) film wygląda tragicznie - kostiumy i efekty. I nie mówię tego jako jakiś ignorant. Wszak poprzednie filmy Ichiro Hondy z potworami uważam, że wyglądały co najmniej dobrze i na pewno robiły ówcześnie duże wrażenie - na mnie nawet dzisiaj robią wrażenie, ale ja lubię takie efekty. Ten jednak wywołuje już tylko salwę śmiechu, a scenarzyści dokładają do tego cegiełkę jak np. transport uśpionego King Konga za pomocą balonów -.-
Tutaj fragment niesamowitej walki pomiędzy Kongiem i Godzillą:
http://www.youtube.com/watch?v=ASOpn9ewwA0
Epickie kino

Tutaj fragment niesamowitej walki pomiędzy Kongiem i Godzillą:
http://www.youtube.com/watch?v=ASOpn9ewwA0
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Cóż za dramatyzm, a jaka gra aktorska 

Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Dokładnie, wprost niezwykła ekspresja.Robson pisze:a jaka gra aktorska
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
RAMIN górą niestety, a myślałem, że jakiś joke z tego będzie, chłopcy z Asylum nie popisali się tym razem muzycznie równieżKoper pisze:a co miało lepszą muzę?

Widziałem, epicko zły ten film, płytę z muzą kiedyś kupiłem niechcący tj. względnie tanio na jakiejś aukcji wygrałem, postanowiłem sprawdzić jak to się w obrazie sprawdza, ale wtfKaonashi pisze:King Kong vs. Godzilla

Ja oglądałem niestety amerykańską wersję i tam jakiś jankes dorabiał muzykę i trochę kompozycji Ifukubego wyleciało z filmu.kiedyśgrześ pisze:Widziałem, epicko zły ten film, płytę z muzą kiedyś kupiłem niechcący tj. względnie tanio na jakiejś aukcji wygrałem, postanowiłem sprawdzić jak to się w obrazie sprawdza, ale wtfKaonashi pisze:King Kong vs. Godzilla
BTW: muza megakult

http://www.youtube.com/watch?v=ZdDEA4an9uM
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Assault on Wall Street
no tego to się nie spodziewałem, normalnie facet wybija bankierów i jest pozytywnym bohaterem do końca, polecam

no tego to się nie spodziewałem, normalnie facet wybija bankierów i jest pozytywnym bohaterem do końca, polecam

Ten od Nymana tam gra 

Jak widać Boll zszedł na psy.Szczypior pisze:Uwe Boll i taka wysoka ocena
Na to wygląda, najpierw Rampage http://www.imdb.com/title/tt1337057/ , teraz to, koniec świataNo. Uwe Boll się skończył

Tylko im dalej tym gorzej, ale ogólnie był ok.Templar pisze:A mi się Postal podobał, pierwsza scena była genialna
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W Postalu było najlepsze jak Uve Boll wystąpił w roli samego siebie i tłumaczył skąd bierze kasę na swoje badziewiaste filmy. 
A w tym Bailout dawny John Connor widzę gra i to chyba nie pierwszy raz u Bolla.

A w tym Bailout dawny John Connor widzę gra i to chyba nie pierwszy raz u Bolla.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nawet nie zwróciłem uwagi na nazwiska twórców, rzeczywiście zszedł na psy, bo to solidny dramat społeczny jest ala lata 70-te, przejaskrawiony oczywiście, ale nie sci-fi, z finałem, który rozgrywałby się codziennie gdyby ludzie mieli jajaKaonashi pisze:Jak widać Boll zszedł na psy.Szczypior pisze:Uwe Boll i taka wysoka ocena