Już do nich pisałem, olewają. Pewnie wydanie będzie ubogie i do tego z dubbingiem...lis23 pisze:Ktoś wie,kiedy Imperial wyda "Niesamowitego Spider Mana 2 "?,na świecie już wyszedł.
Na początku października wychodzą ponoć nowi "X-Meni" ale nie opłaca się tego teraz kupować,gdyż twórcy chcą najpierw ponownie puścić do kin film w wersji rozszerzonej i dopiero potem wydać tę wersję na BD.
Blu - Ray - nasze filmowe kolekcje
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Blu - Ray - nasze filmowe kolekcje
Na polskim iTunesie ma być 17.09, także pewnie DVD/BR też powinno w okolicach tego terminu wyjść.lis23 pisze:Ktoś wie,kiedy Imperial wyda "Niesamowitego Spider Mana 2 "?,na świecie już wyszedł.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Raczej wątpię,na Stopklatce jest cały spis wrześniowych premier ale nowego Pająka w nim nie ma - inna sprawa,że nie ma w nim też drugiego "Kapitana Ameryki",który już stoi na mojej półceTemplar pisze:Na polskim iTunesie ma być 17.09, także pewnie DVD/BR też powinno w okolicach tego terminu wyjść.lis23 pisze:Ktoś wie,kiedy Imperial wyda "Niesamowitego Spider Mana 2 "?,na świecie już wyszedł.

A wczoraj dokupiłem trzy części "Iron Mana" po 40 zł.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
3 część z dubbingiemlis23 pisze:Raczej wątpię,na Stopklatce jest cały spis wrześniowych premier ale nowego Pająka w nim nie ma - inna sprawa,że nie ma w nim też drugiego "Kapitana Ameryki",który już stoi na mojej półceTemplar pisze:Na polskim iTunesie ma być 17.09, także pewnie DVD/BR też powinno w okolicach tego terminu wyjść.lis23 pisze:Ktoś wie,kiedy Imperial wyda "Niesamowitego Spider Mana 2 "?,na świecie już wyszedł.
A wczoraj dokupiłem trzy części "Iron Mana" po 40 zł.

może by otworzył temat " Co ostatnio kupiliście? " w wersji dla filmów w dziale Filmy ?
- lis23
Ale napisy do wersji oryginalnej są,nie?. Z lektorem i tak filmów nie oglądam więc mi to wisi,czy jest lektor,czy dubbing.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
No są, wiadomo. Ja tam lubię PL lektorówlis23 pisze:Ale napisy do wersji oryginalnej są,nie?. Z lektorem i tak filmów nie oglądam więc mi to wisi,czy jest lektor,czy dubbing.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Taniej wyjdzie kupić zwykłe polskie wydanie + wydanie z tym steelbookiem np. na niemieckim Amazonie
Sam steelbook nie zawiera żadnych dodatkowych napisów, także będzie taki sam jak z Polski 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Ta wersja z allegro jest wydaniem zagranicznym. Coekawe z jakiego kraju, Czechy ?Templar pisze:Taniej wyjdzie kupić zwykłe polskie wydanie + wydanie z tym steelbookiem np. na niemieckim AmazonieSam steelbook nie zawiera żadnych dodatkowych napisów, także będzie taki sam jak z Polski
- lis23
Kto to u nas wyda?,imperial?,na ich stronie nie ma żadnych zapowiedzi.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Skoro wydali pierwszą część to i za drugą się wezmą... nie śpieszą się
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- lis23
Podobno wczoraj ukazała się "Godzilla" 2D i 3D,oraz "The Amazing Spider Man 2" w wersji 3D,ale tak pisze tylko tutaj:
http://poral.eu/filmy_blu-ray_zapowiedzi_2014.php
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
lis23 pisze:Podobno wczoraj ukazała się "Godzilla" 2D i 3D,oraz "The Amazing Spider Man 2" w wersji 3D,ale tak pisze tylko tutaj:
Oby ta Godzilla była dostępna w Steelbooku ( tak jak w tym zagranicznym wydaniu ) - http://allegro.pl/godzilla-steelbook-3d ... 20439.html
- lis23
Mnie tam słaba "Godzilla" nie interesuje,tylko drugi Pająk,a nigdzie nie ma potwierdzenia,że wyszedł u nas na BD,poza tym na tej stronie pisze tylko o wersji 3D,a ja chcę zakupić wersję 2D,chyba że,podobnie jak w przypadku jedynki,obie wersje będą na jednej płycie.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John