Z2 zarobiła w 5 dni 560 mln. Pierwsza środa i drugi czwartek, to nie czwarty poniedziałek i piąty wtorek, wtedy wpływy nie są już tak duże i nikt nie liczy takich długich weekendów, także Zwierzogród miał 5 dniowe otwarcie, a TS5 3 dniowe, mimo, iż w wielu krajach startował już w środę.Co prawda nie można tego równać bo były dwa dodatkowe dni ale Zwierzogród 2 zarobił chyba 550 milionów USD? Ciekawe, czy Toy Story 5 dobije do takiego rekordu
BOX OFFICE
Re: BOX OFFICE
W Polsce Backrooms pokonał TS5.
W weekend otwarcia:
Backrooms 206 299 widzów
Toy Story 5 - 178 405 widzów
Sam wybrałem się na TS5 w niedzielne popołudnie. Na sali 10 osób. Może dlatego, że seans był z napisami i z głosami Joan Cusack oraz Toma Hanksa.
W weekend otwarcia:
Backrooms 206 299 widzów
Toy Story 5 - 178 405 widzów
Sam wybrałem się na TS5 w niedzielne popołudnie. Na sali 10 osób. Może dlatego, że seans był z napisami i z głosami Joan Cusack oraz Toma Hanksa.
W obozie Supergirl przyznano, że jak film zarobi 300 mln to będą zadowoleni, choć ja tu widzę potknięcie na miarę "The Marvels" i bardziej kwotę rzędu 200 mln, bo najczarniejszy scenariusz 100 mln Madame Web raczej nie będzie wchodził w rachubę, choć film otrzymał B- na CinemaScore, co jest jedną z najniższych ocen w historii DC i komiksu, nawet BvS i Flash mieli samo B, a niżej są tylko Superman 4 (C) i foliowy Joker (D).
Na pewno ważne tu będzie jak najwyższe otwarcie, bo od środy będziemy już śledzić pojedynek TS5 i Minionków, a Supergirl usunie się na dalszy plan.
Na pewno ważne tu będzie jak najwyższe otwarcie, bo od środy będziemy już śledzić pojedynek TS5 i Minionków, a Supergirl usunie się na dalszy plan.