James Bond
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: James Bond
O, nawet nie wiedziałem i myślałem, że to Uncharted bo film widziałem tylko w kinie i pamiętam, że broń miał dopiero pod koniec filmu, więc mi się to nie kleiło

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Henry Golding, który podobno był typowany kiedyś do roli Bonda ale nie chciałby Go grać twierdzi, że:
Cóż, większa liczba agentów 00 to byłby ciekawy pomysł bo nie trzeba by było grać tylko i wyłącznie określonego typu bohatera.
https://naekranie.pl/aktualnosci/james- ... 1751185339– Myślę, że to jest koszmar każdego aktora, ale jednocześnie każdy chce dodać do franczyzy coś nowego. Dlaczego nie można dodać więcej agentów 00? To byłoby fajniejsze, ponieważ wówczas nie ma ograniczeń i oczekiwań. A może po prostu jestem mięczakiem. Nie wiem, ale myślę, że bardziej bym to lubił, jeśli nie wisiałaby nad tym ciągła kulturowa presja.
Cóż, większa liczba agentów 00 to byłby ciekawy pomysł bo nie trzeba by było grać tylko i wyłącznie określonego typu bohatera.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lisu, serio wierzysz, że azjata by miał zagrać Bonda?

Chyba że w szkolnym teatrzyku

Przestań te clickbaity czytać i wklejać

#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tak jeszcze pół roku temu bym uwierzył w Bonda murzyna lub azjatę. Tylko, od tamtego czasu Amazon pozbył się Jennifer Salke, co podobno wraz z miliardem dolców było warunkiem Broccolowej do oddania kontroli nad Bondem, oraz ciśnie ostro w stronę seriali i filmów dla facetów, jak choćby Highlander i Bond właśnie.
Ciekawe kogo wezmą by napisać nowy film o Bondzie i oby to nie był Denis.
Ciekawe kogo wezmą by napisać nowy film o Bondzie i oby to nie był Denis.
Dennis będzie zajęty Diuną, a scenariusz powinien powstawać właśnie w tym czasie, tak żeby był gotowy, jak gotowy będzie Mesjasz, by po nim ruszyć z produkcją.
- lis23
Nie ważne w co wierzę, mówię tylko, że pomysł byłby ciekawy - wtedy sam Bond nie byłby aż tak na świeczniku bo dzieliłby ekran z innymi agentami a w ostatnim Bondzie trochę tak było bo ta babka trochę zajęła miejsca na ekranie

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John