Strażnicy zaliczyli obsuwę, bo Gunna wywalono z roboty, zgarnęło go szybciutko Warner Bros i trzeba było czekać aż tam zrobi swoje. Thory, tutaj nie umiem powiedzieć, może kalendarze Hemswortha i Waititiego jeśli chodzi o Thor Ragnarok?
Szykuje się w ogóle dziwna sytuacja, gdzie między projektami MCU, po Fantastycznej Czwórce będzie rok przerwy, jeśli liczymy obecne Spidermany za część MCU. Trzy projekty w ciągu praktycznie pół roku, jeden za drugim, potem dosłownie nic przez rok. Seriali nie licz, mało kogo obchodzą.
NADCHODZĄCE EKRANIZACJE KOMIKSÓW (2014-∞)
Re: NADCHODZĄCE EKRANIZACJE KOMIKSÓW (2014-∞)
Jake Schreier (Thunderbolts) oficjalnie jako reżyser nowych X-Men'ów.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dlaczego Spider Man nie miałby być częścią MCU?
Ja tam seriale lubię i od dawna czekam na Ironheart bo polubiłem tę postać już w drugiej Panterze a taka sytuacja już była, choć wymuszona:
"Spider Man Far From Home" w lipcu 2019 roku i "Black Widow" latem 2021, więc tam przerwa była znacznie dłuższa z powodu pandemii.
W 2028 roku według nowych planów mają być aż cztery filmy Marvela i spekuluje się, że "Avengers Secret Wars" zostanie podzielony na dwie części, że będzie solowy film o Scarlet Witch lub będą to właśnie nowi Mutanci.
Ja tam seriale lubię i od dawna czekam na Ironheart bo polubiłem tę postać już w drugiej Panterze a taka sytuacja już była, choć wymuszona:
"Spider Man Far From Home" w lipcu 2019 roku i "Black Widow" latem 2021, więc tam przerwa była znacznie dłuższa z powodu pandemii.
W 2028 roku według nowych planów mają być aż cztery filmy Marvela i spekuluje się, że "Avengers Secret Wars" zostanie podzielony na dwie części, że będzie solowy film o Scarlet Witch lub będą to właśnie nowi Mutanci.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John