Netflix, Amazon, HBO, D+ vs płyty
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Netflix, Amazon, HBO, D+ vs płyty
Wstępna lista produkcji dostępnych na SkyShowtime:
https://filmozercy.com/wpis/jakie-filmy ... -produkcji
Nie ma Star Trek Discovery ( który zabrali z Netflixa ), tylko 8 sezonów NCIS, na razie trochę bida z nędzą = wszystko w 1080p.
https://filmozercy.com/wpis/jakie-filmy ... -produkcji
Nie ma Star Trek Discovery ( który zabrali z Netflixa ), tylko 8 sezonów NCIS, na razie trochę bida z nędzą = wszystko w 1080p.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

same starocie, poza 1923 i Yellowstone nie ma co oglądać.
będzie porażka tej platformy na naszym rynku.
będzie porażka tej platformy na naszym rynku.
#FUCKVINYL
Z polskich produkcji ma być "Warszawianka" z Borysem Szycem, którą pierwotnie kręcono dla HBO. Czy przyciągną amatorów polskich seriali? Na razie prym wiodą Netflix i TVN Player, potem Canal+. HBO nieco osłabł - w tym roku zaserwował przeciętną "Odwilż", o której mało kto pamięta w podsumowaniach rocznych. Seriale premium Polsat Box Go i TVP VOD praktycznie w świadomości recenzentów i widzów nie istnieją. Ktoś z Was zapłacił za oglądanie "Erynie" lub "Wotum nieufności"?
Brak 4K na pewno dyskwalifikuje SkyShowtime. "Mavericka", aż się prosi dać w 4K UHD i z Dolby Atmos. HBO Max z wybranymi tytułami w 4K wydawał się już rok temu śmieszny, ale jak widać może być jeszcze gorzej.
Do tego brak na start ich własnych produkcji. Nie doczekamy się "Yellowjackets", "Gangs of London 2" i "Poker Face". Może w dalszej przyszłości - za rok lub dwa.
Brak 4K na pewno dyskwalifikuje SkyShowtime. "Mavericka", aż się prosi dać w 4K UHD i z Dolby Atmos. HBO Max z wybranymi tytułami w 4K wydawał się już rok temu śmieszny, ale jak widać może być jeszcze gorzej.
Do tego brak na start ich własnych produkcji. Nie doczekamy się "Yellowjackets", "Gangs of London 2" i "Poker Face". Może w dalszej przyszłości - za rok lub dwa.
- lis23
HBO MAX w marcu usuwa wiele klasyków, przede wszystkim filmy ... Warnera
Znikają wszystkie Batmany - fabularne i animowane, Kosmiczny Mecz, Bodyguard, "Superman", 'Przeminęło z Wiatrem", "Mad Max", seria "Zabójcza Broń", "Egzorcysta", itp.

Znikają wszystkie Batmany - fabularne i animowane, Kosmiczny Mecz, Bodyguard, "Superman", 'Przeminęło z Wiatrem", "Mad Max", seria "Zabójcza Broń", "Egzorcysta", itp.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Pewnie tryumfalnie powrócą wraz ze startem nowej platformy 

- lis23
No tak ale to dopiero za rok a ja liczyłem na więcej animacji DC - dadzą trochę odcinków Batman TAS ale usuną wszystko inne, już na HBO GO było tego więcej przez jakiś czas.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Jednak burza w szklance wody bo już ósmego marca wszystkie "usunięte" produkcje zostaną przywrócone na HBO MAX 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Dlaczego animacji 'Ron Usterka" nie ma na Disney+ skoro to film Foxa?
U nas można to obejrzeć tylko płacąc za Canal+ Online.
U nas można to obejrzeć tylko płacąc za Canal+ Online.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jakby to opisać, sytuacja z tym filmem jeżeli chodzi o VOD to kompletny burdel, choć teoretycznie to już nie. Prawa do dystrybucji cyfrowej były współdzielone między Disney a HBO, na mocy umowy jaką podpisało HBO z FOX w 2012 roku na dziesięć lat. Na poważnie, jak wszedłem na wikipedię w celach riserczu to się pogubiłem.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
pytanie do specjalistów
Disney + obsługuje Dolby Vision
bo jakoś tego nie widzę 

- lis23
Obsługuje, mi wyskakuje u góry informacja i jak wejdę w opcje obrazu w ty to mam tryb Dolby Vision.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Jest już Skyshowrime - 12,49 zł za miesiąc, apka na tv się pobrała ale nie chce się odpalić, na PC działa normalnie. Mam Android tv.
Płatność zablokowała mi kartę płatniczą i musiałem ją odblokowywać, wyszło niewłaściwe posługiwanie się kartą
Sprawdzam ofertę, nie ma Star Trek Discovery a z NCIS jest tylko główna seria, a przecież Discovery wyleciał z Netflixa, żeby trafić na P+.
Płatność zablokowała mi kartę płatniczą i musiałem ją odblokowywać, wyszło niewłaściwe posługiwanie się kartą

Sprawdzam ofertę, nie ma Star Trek Discovery a z NCIS jest tylko główna seria, a przecież Discovery wyleciał z Netflixa, żeby trafić na P+.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Za taką cenę to może być. Tyle to normalnie za jeden miesiąc, czy to jakaś promka na dzień dobry, bądź cena za jakiś większy pakiet?
- lis23
Ponoć dopóki nie zrezygnujesz z subskrypcji ale dokładnie jeszcze nie wiem.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

12.49zł miesięcznie zamiast 24.99zł
Dołącz już teraz
50% taniej w stosunku do standardowej miesięcznej subskrypcji SkyShowtime aż do rezygnacji. Oferta dotyczy wyłącznie nowych subskrybentów i subskrypcji miesięcznych. Dostępna wyłącznie na SkyShowtime.com. Obowiązuje do godz. 23:59 11/04. Kliknij tutaj, aby zobaczyć pełny regulamin oferty promocyjnej subskrypcji za pół ceny na zawsze.
https://www.skyshowtime.com/pl/get-to-k ... kyshowtime
Także może się weźmie w kwietniu na miesiąc, by nadrobić całą ofertę
Dołącz już teraz
50% taniej w stosunku do standardowej miesięcznej subskrypcji SkyShowtime aż do rezygnacji. Oferta dotyczy wyłącznie nowych subskrybentów i subskrypcji miesięcznych. Dostępna wyłącznie na SkyShowtime.com. Obowiązuje do godz. 23:59 11/04. Kliknij tutaj, aby zobaczyć pełny regulamin oferty promocyjnej subskrypcji za pół ceny na zawsze.
https://www.skyshowtime.com/pl/get-to-k ... kyshowtime
Także może się weźmie w kwietniu na miesiąc, by nadrobić całą ofertę