CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
Ale to znaczy, że się wszyscy zwalamy Babuchowi na chatę?
Tak bez uprzedzenia. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z uprzedzeniem. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
W sumie to czemu nie? Postawić chłopaka przed faktem dokonanym... Zawsze można się wykręcić, że forum nie czyta i jego strata...Wawrzyniec pisze:Ale to znaczy, że się wszyscy zwalamy Babuchowi na chatę?Tak bez uprzedzenia.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobra idea. No to panowie, ustalamy kiedy się wbijamy do Babucha, po ustaleniu terminu dajemy Babuchowi 3 dni na przemyślenie, czy mu pasuje. Jak nic nie odpisze, tzn. że nie ma zastrzeżeń i przyjeżdżamy. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co tam sobota. Zacznijmy w piątek wieczorem. 

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Przesuńmy na lato. Plener będzie można zrobić:))))))
Why So Serious !?
o prosze, jak o piciu mowa to nagle Babuch się od razu uaktywnia na forum 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A co? Most już wam otworzyli? Sprzedają rezerwacje na żulernie podmostową?Łukasz Wudarski pisze:Przesuńmy na lato. Plener będzie można zrobić:))))))

-
- Parkingowy przed studiem nagrań
Przyciągneły mnie tu DUŻE LITERY W NAZWIE TEMATU.
Niedawno obejrzałem film Raid: Redemption. Może dlatego wydaje mi się tak atrakcyjny, że w sumie gatunek mi bliżej nie znany, albo spodziewałem się czego innego (dorwałem go na chybił trafił po kilku zdaniach opisu i okładce). Krótko: Indonezyjskie kino akcji. Antyterrorystyczna jednostka policji wchodzi do megaslumsu - bardzo dużego budynku. Coś w stylu brazylijskich elitarnych, tylko w innej konwencji. Jeśli ktoś by reflektował, to proponuję olać wszelkie trailery, etc., bo najpierw obejrzałęm film i potem szukałem informacji o filmie... odwrotnie bym sobie popsuł odbiór.
Dobry wieczór w ogóle,~
Niedawno obejrzałem film Raid: Redemption. Może dlatego wydaje mi się tak atrakcyjny, że w sumie gatunek mi bliżej nie znany, albo spodziewałem się czego innego (dorwałem go na chybił trafił po kilku zdaniach opisu i okładce). Krótko: Indonezyjskie kino akcji. Antyterrorystyczna jednostka policji wchodzi do megaslumsu - bardzo dużego budynku. Coś w stylu brazylijskich elitarnych, tylko w innej konwencji. Jeśli ktoś by reflektował, to proponuję olać wszelkie trailery, etc., bo najpierw obejrzałęm film i potem szukałem informacji o filmie... odwrotnie bym sobie popsuł odbiór.
Dobry wieczór w ogóle,~
"Muzyka jest przecież jedną ze sztuk nie znających ludzkich podziałów, gdyż porusza nasze serca i umysły" auć.
-
- Parkingowy przed studiem nagrań
Bezrobotny, ale w przyszłości kto wie?;d
"Muzyka jest przecież jedną ze sztuk nie znających ludzkich podziałów, gdyż porusza nasze serca i umysły" auć.