Życzę miłego pisania i dziękuję za uwagę.
10 ulubionych kompozytorów
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
10 ulubionych kompozytorów
Widząc, że ostatnio wiele nowych osób pojawiło się na forum, to tak dla lepszego poznania się nawzajem proponuję wręcz infantylnie banalny temat, aby wypisać 10 swoich ulubionych kompozytorów. Jak dla kogoś 10 to za mało to niech będzie te 15 czy 20, ale przy 100 radziłbym się już powstrzymać
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie o to mi chodzi i dlatego ja sam nic nie napiszę. Wtedy od razu dyskusja przeniesie się wyłącznie na moją osobę. Gdybym tak chciał to założyłbym temat "Ulubieni kompozytorzy Wawrzyńca". Ale przykro mi tej radości i zabawy Wam akurat nie dam. Nie jestem jakimś eksponatem, czy też atrakcją w cyrku zamkniętą w szklanej klatce i wystawioną na pokaz dla rozbawionej gawiedzi.
Ależ Wawrzyńcu:).Taki żarcik.Wymień,bo ja tutaj jestem krótko na forum.Ciekawa jestem 3,4,5,...10 miejsca.Wawrzyniec pisze:Właśnie o to mi chodzi i dlatego ja sam nic nie napiszę. Wtedy od razu dyskusja przeniesie się wyłącznie na moją osobę. Gdybym tak chciał to założyłbym temat "Ulubieni kompozytorzy Wawrzyńca". Ale przykro mi tej radości i zabawy Wam akurat nie dam. Nie jestem jakimś eksponatem, czy też atrakcją w cyrku zamkniętą w szklanej klatce i wystawioną na pokaz dla rozbawionej gawiedzi.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to skąd mamy wiedzieć kogo jeszcze lubisz poza Zimmerem i Williamsem? My się mamy uzewnętrzniać, a Ty?Wawrzyniec pisze:Właśnie o to mi chodzi i dlatego ja sam nic nie napiszę. Wtedy od razu dyskusja przeniesie się wyłącznie na moją osobę. Gdybym tak chciał to założyłbym temat "Ulubieni kompozytorzy Wawrzyńca". Ale przykro mi tej radości i zabawy Wam akurat nie dam. Nie jestem jakimś eksponatem, czy też atrakcją w cyrku zamkniętą w szklanej klatce i wystawioną na pokaz dla rozbawionej gawiedzi.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
ewelina pisze:Dokładnie -Ty podasz swoja 10:),to reszta pewnie doceni
Coś czuję, że jednak ten temat, który stworzyłem jest do niczego. Jeżeli moderator ma ochotę może usunąć, nie mam nic przeciwko.
W sumie wiecie o mnie wszystko, nawet więcej niż ja sam
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To powiedz jak bardzo się pomyliłem:
TOP 10 Wawrzyńca
1.Hans Zimmer
2.John Williams
3.John Powell
4.Harry Gregson-Williams
5.Jeremy Soule
6.Klaus Badelt
7.Marc Streitenfeld
8.Steve Jablonsky
9.James Newton Howard
10.Danny Elfman
?
TOP 10 Wawrzyńca
1.Hans Zimmer
2.John Williams
3.John Powell
4.Harry Gregson-Williams
5.Jeremy Soule
6.Klaus Badelt
7.Marc Streitenfeld
8.Steve Jablonsky
9.James Newton Howard
10.Danny Elfman
?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński