michał lorenc - kołysanka
ciekawe dziekan, że o tym piszesz bo ja ostatnio dzięki Mystery Man przesłuchałem cały score do Wyspy 5 krotnie, i nie jestem, aż tak zażenowany jak większość osób na tym forum, ba nawet nie uważam Wyspy za gniota.
Na zaprzyjaźnionej stronce polskiej film.org recenzja scoru wyspy opiewa na 4 gwiazdki w skali do 5 . Sam nie wiem jak go ocenić . Kontrowersyjny to score.
Co do Lorenca miał też słabsze chwile, ciekawe czy score do kołysanki w ogóle będzie, w tej kwestii Adam wie z nas najlepiej chyba
Co do samego filmu : jak dla mnie gniot , tylko jedna scena prezentowała dowcip najwyższych lotów.
Na zaprzyjaźnionej stronce polskiej film.org recenzja scoru wyspy opiewa na 4 gwiazdki w skali do 5 . Sam nie wiem jak go ocenić . Kontrowersyjny to score.
Co do Lorenca miał też słabsze chwile, ciekawe czy score do kołysanki w ogóle będzie, w tej kwestii Adam wie z nas najlepiej chyba

Co do samego filmu : jak dla mnie gniot , tylko jedna scena prezentowała dowcip najwyższych lotów.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Świetna muza z jajem. W klimatach Ojca Mateusza. Muzy z trailera w filmie nie ma, bo była pisana tylko pod trailer. Nie jest Michała, ale ktoś fajnie wykorzystał dziecięcy chórek i fajowo podrobił Elfmana.
Wydania scoru na cd raczej nie będzie, wątpię po tym co widzę w przypadku marketingu tego filmu. W wypadku takich filmów, jesli by takowe wydanie cd miało być, to na plakatach filmu była by już wzmianka "płyta z muzyką już w sprzedaży" by nakręcać biznes.
Wydania scoru na cd raczej nie będzie, wątpię po tym co widzę w przypadku marketingu tego filmu. W wypadku takich filmów, jesli by takowe wydanie cd miało być, to na plakatach filmu była by już wzmianka "płyta z muzyką już w sprzedaży" by nakręcać biznes.
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 12:54 pm przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
NO CD = NO SALE
Nie sapałem dziekan na CiebieChciałem tylko delikatnie podejsc do tematu bo Bladerunner zaczał na mnie sapac,że nazywam The Island gniotem Wink

Zresztą nie będę się mądrował bo się na muzyce filmowej nie znam jak Wy drodzy koledzy

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja to wszystko dobrze wiem. Tylko dziwię się, że jak ja od dłuższego twierdzę i wygłaszam, że muzyka Steve'a do "Transów" jest dobra i słuchalna, to zawsze są śmichy, chichy i zero zrozumienia. I to mnie tak zdziwiło. Gdyż to, że Ty lubisz tę muzykę to dobrze wiem, tylko czekałem, kiedy wreszcie to napiszesz, co mnie zresztą bardzo cieszy
Szkoda tylko, że w tym temacie to musiało paść, gdyż gdyby to padło w temacie Ele o Remote Control to wtedy moglibyśmu mu trochę poprawić humor, po tym jak temat w niezbyt fajny sposób padł 

#WinaHansa #IStandByDaenerys