public enemies decca czyżby znikneło z rynku polskiego?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
bladerunner

public enemies decca czyżby znikneło z rynku polskiego?

#1 Post autor: bladerunner » pt lut 12, 2010 11:45 am

da się kupić w polsce nową zafoliowaną w rozsądnej cenie ?

przepraszam, że z każdym pytaniem lecę do was, no ale google mi nie służą :cry:

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

Re: public enemies decca czyżby znikneło z rynku polskiego?

#2 Post autor: Althazan » pt lut 12, 2010 11:51 am

bladerunner20 pisze:da się kupić w polsce nową zafoliowaną w rozsądnej cenie ?
A czemu w Polsce?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#3 Post autor: Adam » pt lut 12, 2010 11:53 am

może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You na wydaniach US... mnie też on wnerwia btw! :)
Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2010 12:00 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#4 Post autor: Althazan » pt lut 12, 2010 11:58 am

Adam Krysiński pisze:może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You... mnie też on denerwuje btw :)
Ja tam go lubię :D Na pierwszy rzut oka pozwala rozpoznać amerykańskie wydanie... ;)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#5 Post autor: Adam » pt lut 12, 2010 12:04 pm

A ja , jak mam do wyboru wydanie EU, które tgo znaczka nie ma, lub wydanie US które go ma, to zawsze biorę EU. Więcej się nie róznią i tak niczym. Ten znaczek FBI wywalają na pół okładki tylniej na tych płytach, dla mnie to porażka :)
#FUCKVINYL

bladerunner

#6 Post autor: bladerunner » pt lut 12, 2010 12:47 pm

koledzy ja jestem początkującym kolekcjonerem mam może ze 30 płyt 90% znajomych tyle nie ma nawet;p ja wiem Wy macie w granicach 500 -1000. Ale tak jak mówiłem nie będę za każdą płytą leciał do ameryki ostatnio jedna przyszła nowa, w folii wcale nie tania i ciut rysek posiadała :(
czemu w polsce?
bo jeżeli zamawiam kilka płyt to nie mam problemów . jeżeli zamawiam średnio jedną na tydzień i każda ma być ze stanów i myslę czy się celnicy przyczepią czy nie kto ma nerwy?

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#7 Post autor: Althazan » pt lut 12, 2010 13:10 pm

bladerunner20 pisze:bo jeżeli zamawiam kilka płyt to nie mam problemów . jeżeli zamawiam średnio jedną na tydzień i każda ma być ze stanów i myslę czy się celnicy przyczepią czy nie kto ma nerwy?
Jak zamawiasz razem do około $30 to się nie przyczepią... Jak za więcej i kupujesz np. u partaczy - to też się nie przyczepią... ;)
A co z tymi porysowanymi płytami...??? :evil: To już zaczyna być irytujące - coraz więcej ludzi się skarży... Plaga jakaś nowa, czy co...?
Adam Krysiński pisze:A ja , jak mam do wyboru wydanie EU, które tgo znaczka nie ma, lub wydanie US które go ma, to zawsze biorę EU. Więcej się nie różnią i tak niczym.
Podyskutowałbym... :) I nie tylko ja... ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#8 Post autor: Bucholc Krok » pt lut 12, 2010 17:35 pm

Adam Krysiński pisze:może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You na wydaniach US... mnie też on wnerwia btw! :)
Mnie też.. nie wiadomo czy wkładac płytę do skopiowania w czasie połączenia z siecią, czy nie.. :D
bladerunner20 pisze:Ale tak jak mówiłem nie będę za każdą płytą leciał do ameryki ostatnio jedna przyszła nowa, w folii wcale nie tania i ciut rysek posiadała :(
Jaki tytuł? Może któraś z tych, które ja odesłałem.. ;)
Althazan pisze: A co z tymi porysowanymi płytami...??? :evil: To już zaczyna być irytujące - coraz więcej ludzi się skarży... Plaga jakaś nowa, czy co...?
Wiadomo, wszystko dziadzieje.. kiedyś tak nie było.

ODPOWIEDZ