Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
bladerunner
autor: bladerunner » pt lut 12, 2010 11:45 am
da się kupić w polsce
nową zafoliowaną w rozsądnej cenie ?
przepraszam, że z każdym pytaniem lecę do was, no ale google mi nie służą

-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » pt lut 12, 2010 11:51 am
bladerunner20 pisze:da się kupić w polsce nową zafoliowaną w rozsądnej cenie ?
A czemu w Polsce?
-
Adam
- Jan Borysewicz
może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You na wydaniach US... mnie też on wnerwia btw!

Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2010 12:00 pm przez
Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » pt lut 12, 2010 11:58 am
Adam Krysiński pisze:może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You... mnie też on denerwuje btw

Ja tam go lubię

Na pierwszy rzut oka pozwala rozpoznać amerykańskie wydanie...

-
Adam
- Jan Borysewicz
A ja , jak mam do wyboru wydanie EU, które tgo znaczka nie ma, lub wydanie US które go ma, to zawsze biorę EU. Więcej się nie róznią i tak niczym. Ten znaczek FBI wywalają na pół okładki tylniej na tych płytach, dla mnie to porażka

#FUCKVINYL
-
bladerunner
autor: bladerunner » pt lut 12, 2010 12:47 pm
koledzy ja jestem początkującym kolekcjonerem mam może ze 30 płyt 90% znajomych tyle nie ma nawet;p ja wiem Wy macie w granicach 500 -1000. Ale tak jak mówiłem nie będę za każdą płytą leciał do ameryki ostatnio jedna przyszła nowa, w folii wcale nie tania i ciut rysek posiadała
czemu w polsce?
bo jeżeli zamawiam kilka płyt to nie mam problemów . jeżeli zamawiam średnio jedną na tydzień i każda ma być ze stanów i myslę czy się celnicy przyczepią czy nie kto ma nerwy?
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » pt lut 12, 2010 13:10 pm
bladerunner20 pisze:bo jeżeli zamawiam kilka płyt to nie mam problemów . jeżeli zamawiam średnio jedną na tydzień i każda ma być ze stanów i myslę czy się celnicy przyczepią czy nie kto ma nerwy?
Jak zamawiasz razem do około $30 to się nie przyczepią... Jak za więcej i kupujesz np. u partaczy - to też się nie przyczepią...

A co z tymi porysowanymi płytami...???

To już zaczyna być irytujące - coraz więcej ludzi się skarży... Plaga jakaś nowa, czy co...?
Adam Krysiński pisze:A ja , jak mam do wyboru wydanie EU, które tgo znaczka nie ma, lub wydanie US które go ma, to zawsze biorę EU. Więcej się nie różnią i tak niczym.
Podyskutowałbym...

I nie tylko ja...

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt lut 12, 2010 17:35 pm
Adam Krysiński pisze:może go denerwuje znaczek FBI Still Watching You na wydaniach US... mnie też on wnerwia btw!

Mnie też.. nie wiadomo czy wkładac płytę do skopiowania w czasie połączenia z siecią, czy nie..
bladerunner20 pisze:Ale tak jak mówiłem nie będę za każdą płytą leciał do ameryki ostatnio jedna przyszła nowa, w folii wcale nie tania i ciut rysek posiadała

Jaki tytuł? Może któraś z tych, które ja odesłałem..
Althazan pisze:
A co z tymi porysowanymi płytami...???

To już zaczyna być irytujące - coraz więcej ludzi się skarży... Plaga jakaś nowa, czy co...?
Wiadomo, wszystko dziadzieje.. kiedyś tak nie było.