Muzyka ktora mnie urzekla;;;;;
Muzyka ktora mnie urzekla;;;;;
Witam wszystkich.Chcialbym,zeby wszyscy chetni wpisywali nazwy partytur,ktore mimo wszystko nie pozwalają o sobie zapomniec i siedzą gdzies gleboko w sercu i chetnie do nich wracacie bez wzgledu na czas i zaskakujace nowosci.
Dla mnie od momentu obcowania z tą partyturą urzekla mnie i zniewolila do dnia dzisiejszego trylogia LOTRA w wykonaniu Howarda Shore'a.
Dla mnie od momentu obcowania z tą partyturą urzekla mnie i zniewolila do dnia dzisiejszego trylogia LOTRA w wykonaniu Howarda Shore'a.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trudne pytanie. Gdyż jest wiele płyt, które uwielbiam często do nich wracam itd. Ale tak trzymając się słowa "urzekła" to zapewne chodzi o muzykę, która wywołuje jakieś niesamowite jedyne w sobie emocje. Muzyka, która swoim pięknem porusza wszystkie nasze zmysły. I coś czuję, że w moim przypadku będzie to:
"Memoirs of a Geisha" John Williams - uwielbiam ten piękny score

"Memoirs of a Geisha" John Williams - uwielbiam ten piękny score

"PotC3" też bardzo lubię i często do nich wracam. Utwór "One Day" jest świetny, piękny i w ogóle, ale jednak John Williams i "Wyznania Gejszy" są jedyne w swoim rodzajuEle pisze:Oprócz tego Piraci 3 (One day!)

#WinaHansa #IStandByDaenerys
jeżeli chodzi o williamsa 
-lista schindlera
-memoirs of a geisha
-indiana jones ( 4 części)
-jurassic park 1
-jaws
-star wars 1,2,3,4,5,6
muzyka , czy też samych motywów, które mnie urzekły jest cała masa i trudno spamiętać na prawdę.
Wawrzyniec płytka do 3 części piratów była tak genialna, że nie mogło jej zabraknąć na półce dla mnie najlepszy utwór to :
i dont think now is the best time.

-lista schindlera
-memoirs of a geisha
-indiana jones ( 4 części)
-jurassic park 1
-jaws
-star wars 1,2,3,4,5,6
muzyka , czy też samych motywów, które mnie urzekły jest cała masa i trudno spamiętać na prawdę.
Wawrzyniec płytka do 3 części piratów była tak genialna, że nie mogło jej zabraknąć na półce dla mnie najlepszy utwór to :
i dont think now is the best time.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
WOWMefisto pisze:
![]()

Więc może jednak na razie wstrzymam się jednak przy "Memoirs of Geisha", gdyż jeszcze musiałbym całą swoją kolekcję wypisać

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chciałem jeszcze bardziej podkreślić słuszność Twych wyborówMefisto pisze:tylko po co to było cytować obrazki wszystkie, hmm?

SzkodaMefisto pisze:whoaaa, jestem NewmanemZnaczy się przestaję pisać na forum

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kolega Wawrzyniec w wątku :Matija34 pisze: Przepraszam najmocniej,ale czy moglbys mi wyjasnic Bucholc Kruk o co chodzi z tym Robin Hoodem?
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=685
pisał, że nie zna muzyki Clannadu do Robin Hooda. Natomiast w tym wątku pisze, że chwali wybór kolegi Mefisto, któren to umieścił tę płytę w swojej fotoprezentacji. Pytam więc, czyżby kolega Wawrzyniec posłuchał i mu się spodobało?