How to lose Friends and alienate People, a Good year

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
bladerunner

How to lose Friends and alienate People, a Good year

#1 Post autor: bladerunner » ndz paź 04, 2009 12:53 pm

Witam serdecznie Państwa . Czy posiada ktoś soundtracki oryginalne do tych filmów? chętnie kupię niestety u mnie w mieście nie ma ani nawet na allegro nie zauważyłem, pomógłby ktoś kupić?

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#2 Post autor: Wawrzyniec » ndz paź 04, 2009 21:23 pm

Tylko prosząc o te soundtracki to masz oczywiście na myśli nie typowe, czyste score'y? Gdyż zarówno obu przypadkach muzyki Arnolda i Streitenfelda za wiele nie ma.
Ja tam specjalistą od internetowych zakupów nie jestem, dlatego też moje rady mogą za wiele nie dać. Ale nie myślałeś, aby przez Amazon spróbować?

http://www.amazon.com/Good-Year-Various ... B000JBWWBK

http://www.amazon.com/How-Lose-Friends- ... B001GCEO2G
#WinaHansa #IStandByDaenerys

bladerunner

#3 Post autor: bladerunner » sob paź 10, 2009 11:48 am

zamówiłem drugi z ebay.uk , no zobaczymy mój pierwszy tak duży zakup na skalę światową. :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#4 Post autor: Wawrzyniec » ndz paź 11, 2009 16:18 pm

bladerunner20 pisze:zamówiłem drugi z ebay.uk , no zobaczymy mój pierwszy tak duży zakup na skalę światową. :wink:
Życzę jak najbardziej udanego zakupu i mam nadzieję, że muzyka Ci się spodoba :)

bladerunner

#5 Post autor: bladerunner » sob lis 07, 2009 17:30 pm

Witam jestem aktualnie po przesłuchaniu całej płytki. Choć samej muzyki Arnolda jest mało to jednak ciekawa kompozycja. Same piosenki świetnie dopasowane do filmu.
Co ciekawe dorzucono theme z la dolce vita( słodkie życie).
Jedyne co może denerwować to dialogi, które są dorzucane praktycznie przed każdą piosenką.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#6 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 08, 2009 17:12 pm

bladerunner20 pisze:Jedyne co może denerwować to dialogi, które są dorzucane praktycznie przed każdą piosenką.
O sam średnio lubię jak na soundtrackach są dialogi ("Hannibal" jest wyjątkiem). Ale skoro z reszty płyty jesteś zadowolony to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować zakupu :) A Ty tę płytę, kupowałeś głównie ze względu na sympatię do filmu, czy do muzyki Davida Arnolda?

bladerunner

#7 Post autor: bladerunner » ndz lis 08, 2009 17:51 pm

Te płytę akurat ze względu na sympatię do filmu.

ODPOWIEDZ