Alexander - Vangelis
Alexander - Vangelis
Witam
Zastanawia mnie czy Vangelis wyda pełny score z Alexandra?
Czy wiecie może coś na ten temat?
Re: Alexander - Vangelis
Pytanie jest inne: czy jest ogólne zapotrzebowanie na pełny score z Alexandra? (wydanie Sony liczy ~60 minut)kubq pisze:Witam

-
bladerunner
Ponieważ nie chciałem offtopowować w temacie o Narnii, a znalazłem ten temat o scorze ostatnio dyskutowanym , piszę więc tutaj.
Uważam, że Alexander to jeden z najlepszych scorów jakie kiedykolwiek powstał. Piękno I Moc, oryginalne pomysły, nieszablonowe brzmienie, do tego płyta jest bardzo słuchalna , wystawiam Maxa bez dwóch zdań.
Uważam, że Alexander to jeden z najlepszych scorów jakie kiedykolwiek powstał. Piękno I Moc, oryginalne pomysły, nieszablonowe brzmienie, do tego płyta jest bardzo słuchalna , wystawiam Maxa bez dwóch zdań.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
bladerunner
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
a to Bucholc, że się strasznie ograniczasz i przegapiłeś sporo dobrych scorów z tej epoki , nie jeden lepszy niż te z Goldu 
. Już dawno chciałem to powiedzieć
:D.
No wreszcie się z Tobą zgadzamAdam Krysiński pisze:score z Alexandra to geniusz dla mnie, niektóre traki słabsze ale nadrabia innymi podwójnie.
Ostatnio zmieniony śr gru 15, 2010 20:26 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bladerunner