nie odkryli tylko to już było poruszane. tylko że angaże Brajana to zmieniły stąd się o tym nie gadało. gość zaczął być No.1 w Marvelu, wyglądało to na to że mają wizję jak chcą z muzą w filmach pójśc, do tego Feige się spuszczał o Brajanie w wywiadach że mają odpowiedniego gościa teraz itp itd.. oczywiście nikt nie mówi że się Brajan w Marvelu już skończył bo tego nie wiemy w tej chwili. zobaczymy czy dostanie jeszcze jakiś film od niech i wtedy będzie się można wypowiedzieć czy się u nich skończył.
nie słyszałem o wypowiedziach reżysera które podał Myster, bo nie interesuje mnie specjalnie ten film, ale skoro tak twierdzi, to pewnie wyszedł z tego niezły bajzel, i stąd te zmiany i dokrętki na szybko. pewnie na spotkaniach fokusowych ludzie byli załamani. no nie jest czymś normalnym że reżyser potencjalnie jednego z Top 5 najbardziej kasowych filmów w historii hejtuje swoją pracę przy nim jeszcze przed jego premierą. zresztą podobnie było chyba z Thorem 2
co do tego co mi wyciąga Templar - jak widzisz tamto było iroiczne
a przede wszystkim dotyczyło sytuacji całkowitego rejectowania kompozytora i to 10 razy bardziej utytułowanego. tutaj tej sytuacji nie ma. jakby było to bym tak napisał. potraficie zauważyć że Brajana nikt nie rejectował i dalej jest głównym kompozytorem tego filmu?
baa jak się score okaże kupą to też napisze epic fail. bez obaw

ja po Brajanku dośc już pojeździłem ale od 5 lat nie robi kup więc miał taryfę ulgową. ale dobra passa u nikogo nie trwa wiecznie także niech się mistrzunio jeden z drugim strzeże