https://www.warnerbros.co.uk/en/insider ... m_campaign
To ja bym się pisał na to jakby coTemplar pisze:Jest ktoś zainteresowany zakupem tej kolekcjonerki w zakresie 190-220zł (jak naliczą mi VAT to by wyszło te 220zł, jak nie to będzie ok. 190zł)? Mniej więcej tyle by wyszło przy zakupie trzech sztuk (i tylko tyle można mieć maksymalnie przy jednym zamówieniu), wysyłka wtedy do USA wynosi $13,94, a później wysyłka do Polski za pośrednictwem TylkowUSA.com. Przy założeniu, że wymiary tego wydania są zbliżone do takich standardowych boxów wielopłytowych to wysyłka by kosztowała coś ok. $30, ale będę się chyba jeszcze próbował upewnić o te wymiary. Czyli podsumowując wychodzi razem $39,99*3+$13,94+$30=$163,91, przy kursie ok. 3,45zł daje nam to 565,49zł, czyli jakieś 188,50zł na osobę i ten ewentualny VAT liczony oczywiście tylko od kwoty $39,99. I jeszcze ewentualnie koszty dodatkowej wysyłki w Polsce, jeśli ktoś nie może odebrać tego osobiście ode mnie w Warszawie.
Póki co to jeszcze nie zamawiam, sprawdzam tylko czy są chętni za taką cenę i czekam czy jednak nie dadzą tego wydania oficjalnie u nas albo umożliwią zamawianie bezpośrednio do Polski. A przy zamówieniu jednej sztuki i skorzystaniu z pośrednictwa TylkowUSA.com to by kosztowało coś ok. 260zł (bez VATu, ale przy wartości $40 jest bardzo mała szansa, że go naliczą).
No i w mojej opinii będzie to właśnie taki soundtrack, jakiego należałoby oczekiwać. Za 4 dyszki skuszę się, a co! Tym samym wątpię żeby ten super deluks i dwadzieścia dodatkowych minut było warte wykładania na blat ekstra ponad 150zł... No chyba, że kiedyś wyhaczę na jebaju za 50-60zł (jak niegdyś MoSa steelboxa) to łyknę bez żaluAdam pisze:traklista wersji 1cd którą u nas wydaje Sony:
1. Dreaming of the Crash
2. Cornfield Chase
3. Dust
4. Day One
5. Stay
6. Message From Home
7. The Wormhole
8. Mountains
9. Afraid of Time
10. A Place Among the Stars
11. Running Out
12. I’m Going Home
13. Coward
14. Detach
15. S.T.A.Y
16. Where We’re Going
czas łączny - 76 min, czyli prawie 20 mniej niż itunes deluxe.
chyba czegoś nie doczytałeś o tym super wydaniu InterstellarGhostek pisze:No i w mojej opinii będzie to właśnie taki soundtrack, jakiego należałoby oczekiwać. Za 4 dyszki skuszę się, a co! Tym samym wątpię żeby ten super deluks i dwadzieścia dodatkowych minut było warte wykładania na blat ekstra ponad 150zł... No chyba, że kiedyś wyhaczę na jebaju za 50-60zł (jak niegdyś MoSa steelboxa) to łyknę bez żalu